Seitsemän Finalistit vuoden autoksi 2016 Euroopassa

Vuoden Auto Euroopassa 2016: 7 finalistiaVuoden Auto Euroopassa 2016: 7 finalistiaVuoden Auto Euroopassa 2016: 7 finalistiaVuoden Auto Euroopassa 2016: 7 finalistia

35 pyrkivä malleja Vuoden Auto Euroopassa 2016, 58 Euroopan tuomarit ovat tehneet ensimmäisen valinnan valita seitsemän finalistia että kilpailevat parhaan auton 2016. Nyt on aika katsoa, ​​arvioida uudelleen Audi A4, BMW 7-sarja, Jaguar XE, Mazda MX-5, Opel Astra, Skoda Superb ja Volvo XC90 tavata seuraaja Nykyisen voittaja, European Car of the Year 2015 on Volkswagen Passat. Kukin tuomaristo on 25 pistettä jotka jaetaan vähintään viisi mallia ja ei voi ylittää enintään 10 pistettä malli. Äänestys tapahtuu viimeisellä viikolla helmikuun julkistetaan päälle voittaja Vuoden Auto Euroopassa 2016 illalla ennen Geneven autonäyttelyssä 29. helmikuuta.

Audi A4

Virheetön suoritusmuodossa, laatu,-aluksella tekniikan ja dynaamisen plus Olen ollut edellisen sukupolven. Hän voi rangaista skandaali Volkswagen-konsernin dieselmoottoreita.

BMW 7-sarjan

Se on kaikki ja kaikki sinulla on paras. Se on eräänlainen auton voit tuskin saada korkealla lopullisessa äänestyksessä, koska sen yksinoikeus ja hinta paikannus on sen tärkein haitta.

Jaguar XE

Kiinnostava vaihtoehto sedan Saksan Premium. hänen urheilu tunne voi naarmuttaa paljon ääniä, Kuten sen eri suunnittelu kuin mitä on tapana mennessä Audi, BMW ja Mercedes.

Mazda MX-5

Se on aina tyytyväinen siihen, että erikoistuotteita siirtää leikata. Ja enemmän lippulaiva, ikoni sen uusimman sukupolven. Rakkaus tyyli, hauska oman kanta-asiakasohjelman... Voit raaputtaa paljon pisteitä ja olla hyvin suuri.

Opel Astra

Pahin suosikki, koska se edustaa niin mikään tavanomainen Se on voittava auto vuoden autoksi. Se on määrä malli, joka on kehittynyt huomattavasti sen sijoittamiseksi korkeudella parhaat segmentissä.

Skoda Superb

ei löytänyt halkeamia, se on tuote täysi ja pyöreä, plus-emotionaalisen muotoilu asti olivat Skoda. space kuningas, hyödyntämällä Volkswagen-konsernin arsenaali mekaanisten ja teknologian taso ... Nykyisin Euroopassa Vuoden auto on sedan, Volkswagen Passat, ¿toista auton tyyppi tuomariston?

Volvo XC90

On ollut vaikea päästä uuden sukupolven mutta mukana vahvuus kannalta ulkomuoto ja erityisesti sisä- ja mekaaniset ratkaisut, yhteydet, ominaisuuksia... Se on ainoa SUV luettelosta ja väitteet kestä Saksan hegemoniaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Vuoden Auto Euroopassa 2016: 35 lopullinen ehdokkaita

- Volkswagen Passat Vuoden auto voittaja 2015