Batman autot

Batmobile: Batman (1989)Batmobile: Batman (1989)Batmobile: Batman (1989)Batmobile: Batman Forever (1995)

20. heinäkuuta 2012 Ympyrä sulkeutuu: The Dark Knight ripustaa 'batguantes'. Trilogian ohjannut Christopher Nolan päättyy "Yön ritarin paluu'In Kastilialainen käännetty'Batman, The Legend Reborn'-, ja Bat Man, Hän soitti Christian Bale tekee hänen viimeinen ulkonäkö näytöllä. Olemme myös hyvästellä maailmankaikkeus hänen ympärillään sordid Gotham, oikeus liikaa hovimestari Alfred, komissaari Gordon, roistot (kirkas ehdokasta lukittuna Arkham Asylum), Batcave ja tietenkin, Batmobile. Tuolloin dokumentti voidaan vapauttaa lähikuukausina historian Batmobile ja kehitys valkokankaalla, päätimme eteenpäin ja piestä yksityiskohdat ja harvinainen nelipyöräinen kumppani, joskus kaksi, Batmanin.

Lepakko Ihminen ei ole supersankari käyttää. Toisin päähenkilöt Marvel universumin ja hänen 'kollegansa' DC Comics, Superman, Batman ei ole supervoimia. Se on miljardööri, hieman traumoja lapsuudesta, joilla on varaa käyttää valtavasti rahaa 'leluja' ja jonka hulluus voit ottaa lopettaa työnsä kostaja rikoksen kaupunkiajossa vioittunut kuin Gotham. Hänen 'leluja', tähti on epäilemättä Batmobile joka, kuten edellä on dokumentti, Sen on oltava itsessään haarniska ja aseBatman on haavoittuva. Joten, kuten maski ja identiteetin jonka takana kätkee Bruce Wayne must pelotella roistot ja anna halvaantunut paniikin, Bat Miehen autossa on saada sama vaikutus. Idea, joka oli selvä Tim Burton kun hän aloitti mukauttaa sarjakuvan hahmo syntyi 1939 valkokankaalle joka on säilyttänyt Nolan hänen kanssaan niin "milleriana versiona Batman. Kuitenkin, etteivät kaikki autot Batman täyttää tämän profiilin, kuten ensimmäinen todellinen Batmobile: legendaarinen Lincoln Futura 'viritetty', jonka suuri George Barris.

Lincoln Futuraavoauto . Käsin 1954 Italian Ghiaja suunnitellut Bill SchmidtChicagon autonäyttelyssä 1955se oli tapahtunut George Barris paremman elämän, jos se ei olisi tullut Batmobile

Ehkä siksi Barris oli vain kolme viikkoa ymmärtää Batmobile tai koska Futura oli täydellinen suunnittelu auton Batman, Batmobile tv-sarja puolivälissä 60s Se oli hallussaan lähes 90 prosenttia komponenttien alkuperäisen prototyypin. Se maalattiin vuonna musta oranssi, siihen sisältyi potkuri takana -joka on toipunut elokuvissa Nolan, on selvempi edessä linssit, ne, lisättiin diskreetti siivet sivuilla ja kuvun, joka kattaa asukkaat, lisätä eräänlainen sierena sisällä poistettiin osittain. Legendaarinen Batmobile pieni näyttö Barris omisti kunnes se lahjoitettiin näyttely Hollywoodissa ja Se on arvo tänään kaksi miljoonaa dollaria.

Tim Burtonsotilaspalvelija kuppeihin 30sBatmobile Burton perustui alustan Chevrolet Impala pitkänomainenChevrolet V8 virtalähteeseensuihkuturbiinitekniikan

Pukeutunut musta ja suunnitellut Antón Furst jonka hän voitti Oscarin se-tämä Batmobile pystyi kiihtyy 100 km / h 3,7 sekuntia Hän saavutti maksiminopeus 530 km / h. Suuremmalla budjetti, Batmobile nautti huomattava määrä vempaimia käsitellä roistoja: et voi käyttää kaukosäätimellä, oli vaihtoehto, joka Voisin täysin suojattu ja hän pystyi ravistamalla elin mahdotonta paeta hätätilanteissa. Tämä Batmobile oli kumppani Batmanin ensimmäisessä samannimisen elokuvan 1989 ja 'Batman Returns' (1992).

Joel SchumachersotilaspalvelijaBatman Forever '(1995)Batman ja Robin (1997).Kaksi näyttelijää, Val Kilmer ja George Clooneykullakin oli oma mountBarbara Lingjäljittelemällä ulkonäkö supersankariChevrolet 350 ZZ3345 hvBatmobile 'Batman Forever' mitattu 7,62 metriä pitkä330 km / h

kun George Clooney musta puku, Ling sai alas työtä luoda toinen Batmobile on holstered. Lisäksi se perustuu Chevrolet 350 ZZ3, muotoilu juoksi käsissä Harald Belker, tunnettu suunnittelija vastaa muotoiluun useita ajoneuvoja ja kojeet "sekä supersankareita elokuvissa, kuten ilmatyynyalus Duende Verde 'Spider-Man' tai puku 'Iron Man'. Innoittamana vanha roadsters, kuten Jaguar E-Type D, Batmobile oli pisin 10 metriä pitkä. Edestä, säleikkö avataan Batman logo muoto ja sisällä voi nähdä kuuluisan edessä turbiinin ensimmäinen lyöty elokuvista Tim Burton.

Mukaisesti 'puolue', jossa näitä elokuvia tuli Batman, Batmobile molemmat olivat festivaali valon ja värin joka tietenkin oli Suurin Arsenal koskaan liittynyt asemaan justiciero: Koukku kiivetä seiniä, kaikenlaisia ​​konekiväärejä, ohjuksia, pommeja ... itseliikkuvia paikkaa.

Sillä ei ole mitään tekemistä minkään aikaisemmin suunnitellut autoja Batmanakrobaattihybridi Lamborghini ja Humvee

Innoittamana Batmobile osoittaneet Frank Millerin sarjakuvaan 'paluu Lord of the Night', jossa hän sanoi, muuten kaikki Nolan trilogia perustuu, tämä panssaroituja hulluus mittaa 4,57 metriä pitkä, 2,48 metriä leveä ja painaa 2,3 tonnia. Kanssa General Motors potkuri 5.0 litraa ja 500 CV huomioon, kuten oli laita Barris Batmobile kanssa taka joka syötetään kanssa propaanitankkien. Mukaan Christian Bale, Batmobile kuin Nolan on äänekkäimmin auto, joka on noussut hänen elämänsä "Se on kuin Ozzy Osborne huutaa hänen korvaansa'.

Batman Begins (2005)Batmobile tuhoutui täysin 'The Dark Knight' (2008)batpodBatmobile Nolan oli takaisin 'The Dark Knight Rises'.väreillä alkuperäisen ajoneuvonvain tekee Batmobile, niin ei batpodjoitakin parannuksia: nyt myös mahdollisuus tulla lentokoneessafoorumit