Toyota RAV4: 5 syytä ostaa

Uusi Toyota RAV4 kuvinaUusi Toyota RAV4 kuvinaUusi Toyota RAV4 kuvinaUusi Toyota RAV4 kuvina

Se ei ole täysin uusi malli, mutta vahvistaa imagoaan, tarjoukset laadukkaampia sisätilojen nyt ja selvästi parantaa sen varusteiden. 4. sukupolven Toyota RAV4 on julkaissut merkittävän päivityksen, joka pyrkii asemansa yksi suosituimmista Maastoauto markkinoilla. vaikka niin kaukana suurista markkinajohtajat, Japanin malli tarjoaa tärkeitä määritteitä tulla mielenkiintoinen kaupallinen vaihtoehto. kerromme 5 syytä miksi et voinut ostaa uuden Toyota RAV4.

1.Toyota RAV4: uuden sukupolven moottorit

että Euro sopeutua lainsäädäntö 6 askel ja parantaa suorituskykyä, uusi Toyota RAV4 ensiesiintymisensä upouusi moottorit ja tärkeä kirjaa kulutuksessa. Niiden korkeuden nyt alkaen rakenne uusi 2,0-litrainen dieselmoottori ja 143 hevosvoimaa BMW lähde. tämän uuden 150D versio pitää kaupan ainoastaan ​​variantti etuveto ja 6 vaihteinen käsivaihteisto merkitä kulutukseen 4.7 l / 100km SUV ja suuri ulottuvuus (4,61 metriä pituus). Samalla bensiini myös tarjoaa uusittu 2,0 litran moottori ja 151 CV (versio 150), Tällä kertaa vain variantti AWD, alentamalla niiden kulutus 7,3 6,8 l / 100 km ja päästöt 169 g / km CO2 158.

2.Toyota RAV4: hybridi julkaisematon

Käytännössä ei kilpailija paitsi kehittynyt plug-in Mitsubishi Outlander phev, voi ylpeillä sen vaihteluväli hybridi variantti. ja paljon ainakin kaksi koska tarjous Tammikuusta 2016 Uusi Toyota RAV4. Tulevassa versiossa 2.5 VVT-i Hybrid ehdottaa Ensimmäisen vaihtoehdon etuveto, jossa hänen 2,5 litran Atkinson jakson bensiini Se yhdistettiin sähkömoottori liittyvät etuakselin, ja toinen AWD jossa näitä samoja lisää yhden Toinen sähkömoottori 50 kW Siirrä takapyörät ja antaa 4x4-järjestelmä. Tämä menetelmä vaatii AWD Toyota E-Four. molemmat mainostetaan 197 hv ja on nikkeli hydridin akku sijoitettu takapenkin alle. Toyota-RAV4 hybridi etuveto kiihtyy 0-100 vain 8,9 sekuntia, keskimääräinen kulutus vain 4,9 l / 100km, kun taas jokapyöräveto käyttää 8,7 sekuntia ja viettää vain 5,0 l / 100 km.

Uusi Toyota RAV4 hybridi3.Toyota RAV4: parempi ilmapiiri ja enemmän mukavuutta

Nopeampi, tehokkaampi ja myös, mukavampaa. uuden Toyota RAV4 vetoa laadukkaampia toteutus vaihtelee asetukset alusta, jousitus ja eristäminen (Tässä up 55 prosenttia eristemateriaalia ovet, lattia tai runko) ja uusi sisäpinnat touch pehmeämpi valoisuus parempia, pinnanlaatu tai jopa 4 uudentyyppisiä nahkapäällysteinen. Kaikki tarjota parempi mukavuus ja ajo. Toyota ilmoitti myös, että uuden elimen on hitsaus- pistettä ja suurempi rakenteellinen jäykkyys tärinän minimoimiseksi. Lisää malleja renkaat ja uudet värit sekä sisä- että kehon muodostavat Maastoauto nykyään paljon monimutkaisempia.

4.Toyota RAV4: lisää turvallisuutta ja laitteet

Toyota Turvallisuus Sense. Tällä nimellä uusi RAV4 tarjoaa tärkeän ensimmäisen tietoturvapaketti saattaa se kaikkein kehittyneempiä malleja luokassaan. Kiitos hienostunut kamera takana tuulilasi, Japanin SUV tarjosi yhdessä pakkauksessa järjestelmät autonominen hätäjarrutus jalankulkijoiden havaitseminen signaalin tunnistaminen, of hälytys tahattomat vaihtaa kaistaa jopa mahdollisuus vaikuttaa ohjaukseen, automaattinen tie lyhyet ja pitkät valot, Aktiivinen vakionopeussäädin, katve ja jopa varoitus takapoikkipalkin liikenteen hälytys peruutettaessa. Lisäksi Toyota RAV4 myös ensiesiintymisensä uuden näytön yleiskatsaus, pystyy tuottamaan ajoneuvon ääreisnäköön ajettaessa tai pysäköinti. Et voi nähdä läpi ruudun 7 tuumaa uusi multimediajärjestelmä Toyota Touch 2. Ja vaihtoehdossa, LED etuvalot myös.

5.Toyota RAV4: erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Honda CR-V, Mazda CX-5, Ford Kuga, Hyundai Tucson ... Mikään hänen suurin kilpailijansa tarjoavat halvempia hintoja yhdenvertaiseen moottorin käynnistämisen. Vaikka uusi Toyota RAV4 tarjoaa ei käynnisty liian laaja, sinun 150D 4x2 versio alkaa 25000 euroa Liiketoiminnan asianmukainen tulevan ja sisältää 9 turvatyynyt, ilmastointi, TFT 4,2 tuuman laatikko, USB-liitäntä ja Bluetooth tai normaali varapyörän. julkaisu Toyota RAV4 150 AWD bensiiniä, of Pikakäynnistyskomennon ja versio lisää myös peruutuskameran, vakionopeudensäädin, Kaksivyöhykkeinen ilmastointi tai valon ja sadetunnistin, muun muassa osa tällä kertaa alkaen 27250 euroa, myös erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Saatat myös olla kiinnostunut

Toyota Prius, menestyksekkäin hybridi uudistuu

Toyota todellista kulutusta, todellinen kulutus autojen

Toyota Mirai: saat vety auto