Jaraman palaa Volkswagen GTI Päivä: Älä missaa sitä!

Päivä GTI Volkswagen palaa Circuito del JaramaPäivä GTI Volkswagen palaa Circuito del JaramaPäivä GTI Volkswagen palaa Circuito del JaramaPäivä GTI Volkswagen palaa Circuito del Jarama

8. heinäkuuta, Jaraman piiri isännöi toista vuotta, the Day järjestämä Volkswagen GTI, järjestetään niille, jotka ovat nauttineet päivä Volkswagen Golf GTI ensimmäisestä julkaisusta lähtien 41 vuotta sitten. Kaikki osallistujat voivat nauttia musiikista, kilpailuja, arpajaisia ​​ja toimintaa lapsille.

Saksan tuotemerkkejä haluavat voittaa viime vuonna, jona 6.500 fanit ja 1500 Volkswagen Golf GTI nimitettiin Jaraman annettiin. Tapaaminen, jossa voimme nauttia massiivinen paraati seitsemän sukupolven malli, arpajaiset testata uutta GTI ja GTE (plug-in hybridi) Madridin reitillä, kauppa, jossa otat muistoksi tai toimintaa lapsille, aina urheilu malliin kuin päähenkilö.

Jos rakastat kilpailu, Volkswagen on suunnitellut GTI-ErAce. Koko päivän joudut käytettävissä useita simulaattoreita saada parasta aikaa voit Madridin juoni. Top 30 menee semifinaali, jossa hän tulee yritetään nopean kierroksen. Näistä 12 saavuttaa lopullisen joissa voittaja palkitaan co-ajo kyytiin Golf GTI TCR ja koeajo uusin malli.

myös, Ne ovat toisistaan ​​osallistujat piiri 600 testit testata Volkswagen Golf GTI ja GTE. Onnekkaat on mahdollisuus ajaa urheilullisempi malleja tuotemerkki ohjaaja, joka antaa tarvittavat tiedot saada paras suorituskyky autoon. Lisäksi toinen 40 copilotajes piirretään aluksella kisaversio TCR.

Parades piirin läpi

Jos tulet piiri kyytiin Volkswagen Golf GTI teillä pysäköinnin ja vapaan pääsyn sinulle ja neljä muuta kumppaneita. Jos kuitenkin haluat mallin soitimella Jaraman, merkintä 15 euroa, jonka avulla VIP pysäköintialue on käytettävissä varikolla, asuntovaunu matkustaa piirin ja valitse paras malli sukupolvellenne GTI. Jos sen sijaan omistat GTE, voit pysäköidä ilmaiseksi tarhassa ja saavat lahjatavarakauppa Volkswagen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volkswagen GTI TCR, testata GTI kilpa

Volkswagen Golf GTI Ensinnäkin vuosikymmenen 400bhp Golf

Vauva ostos GTI (video)