Top 10 prototyyppi autojen 2016

10 konseptiauto 2016 Autopista.es10 konseptiauto 2016 Autopista.es10 konseptiauto 2016 Autopista.es10 konseptiauto 2016 Autopista.es

Vuodesta Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, kunnes Hall of Los Angeles marraskuussa kautta Euroopan salonkia Genevessä ja Pariisissa, ja monet muut globaalit kokoontumiset, on ollut lukemattomia innovaatioita, jätti meidät tähän 2016. autojen "lihaa ja verta"Valmis liittymään ja mikä heitä, mutta myös monia käsitteet ennakoiden meille suunnittelu, teknologioiden ja moottorit tulevaisuus. Näistä Näistä 10 tässä me muistuttaa teitä, olemme että olemme halunneet.

Seuraava BMW Vision 100

Juhlistaa sata vuosipäivä, BMW näytti meille Seuraavaksi Vision 100, futuristinen malli näytimme kehitys autojen kokisi seuraavassa 100 vuotta. Saksalainen sanoo, että tämä konseptiauto jo toteutettujen järjestelmien ja liitettävyys laitteisiin sekä ihmisen ja koneen vuorovaikutusta, joka yhä tulee suositumpi seuraavien kolmen vuosikymmenen autoteollisuudessa. BMW Vision Concept Seuraava 100 Se on prototyyppi auto of ajo autonominen a la carte, jossa ehdotetaan "johdin" seuralaisineen kaksi toimintatilaa: "helppous" ja "edistää". tapa "helppous" valitun ajoneuvon sisätilojen rakenne muuttuu ja osaa tavoitteena on tarjota hytissä mukava ja mukava kuin mahdollista. Toisaalta, tie "edistää" Se on yksi suuntautunut ajo; ohjauspyörä palaa sen luonnollisessa tilassa voidaan hoitaa kuljettaja, kun istuimet on sijoitettu tavanomainen asennossa ja Head Up Display vain hankkeita, jotka koskevat matkustustietoja (lisäksi olennaisia ​​teknisiä tietoja auton).

Buick Avista

palata salonki of Detroit 2016, kaukaisessa tammikuussa. siellä Buick Hän esitteli coupe että rohkein uskaltanut mainita huhu mylly paluu Opel Calibra. Sivusuunnassa Buick Avista huomattava niiden lihasten pyöräkotelon, sen lyhyt ylitys ja valtava alumiini vanteen 5 käytti 20 tuumaa. Niin iso Coupe Buick Avista sijaa neljä matkustajaa, jotka ne ovat ehdottomasti erillistä istuinta. amerikkalainen tuotemerkki Hän puhui myös aikeita Buick Avista mekaaninen rakenne valittu A biturbo V6 bensiinimoottori 3,0-litrainen, 400 hevosvoimaa, hallinnoi automaattivaihteiston kahdeksan nopeuksilla. Ei ilman ympäristön kompromisseja, moottori on Avista Stop-start ja järjestelmä sylinteri deaktivointi.

Buick Avista

Cadillac Escala

Tapasimme Concours d'Elegance Pebble Beach. Cadillac Concept Scale on valtava sedan ylellisyys 5,3 metriä kanssa aivohalvauksia coupé (American merkki määritelty hatchbacks) voidaan sijoittaa, on ulostulo, edellä Cadillac CT6, jonka kanssa se jakaa alustan. Niin valtava on Cadillac Mittakaavassa ulkona ja sisällä, vaikka sen ylellisyyttä ja mukava mökki on omistettu yksittäisen 4 matkustajaa, kaikki eri paikkaa. Moottori käyttää, on 4.2 V8 twin, automaattivaihteisto ja taka-asemaan.

DS E-jännittynyt

DS Concept E-jännittynyt oli ehdotus Division ylellisyys ranskalainen Hän osoitti Pariisin autonäyttelyA sähköauto coupe elin, futuristinen henki ja urheilun toiveita. Mittaa 4,7 metriä pitkä, 2,1 leveä ja 1,3 metriä korkea. Se on maalattu ylellisellä metallinen vihreä ja edessä, hyvin aggressiivinen, kuten valtava grilli tehty 3D-tulostus mekanismit. Antaa myös neljä ajovalot tyyppi LED simuloidaan muoto timantti. E-Jännitä DS Concept on sähkömoottori, joka kehittää 402 hv ja 53,7 Nm vääntöä. Sen huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 250 km / h. Kaikki mekaanisen voiman lähetetään takapyöriin. Ilmoitti autonomia on 310 km.

Vision Mercedes-Maybach 6

Toinen kirkkaimmista tähdistä näkyvissä Concours d'Elegance Pebble Beach 2016 (Kalifornia). Mercedes-Maybach 6 Vision on puhdas näyttää mistä tahansa näkökulmasta, leveys ja pitkin sen 5,7 metriä ruumis. Vision Mercedes-Maybach 6 Se on ajoneuvo sadan prosentin teholla varustettu Neljä moottoria!, jokainen on suunnattu kaikille sen pyörät. Kokonaiskapasiteetti 748 hv. Akun kapasiteetti on lähes 80 kWh ja takuita, mukaan Mercedes, yksi autonomia of 500 km Syklin NEDC eurooppalaisen hyväksynnän. Toisaalta, kiihtyy 0 100 km / h alle neljässä sekunnissa ja suurin nopeus on 250 km / h (Elektronisesti rajoitettu).

Vision Mercedes-Maybach 6

Opel GT

paljastettiin salonki of Geneve, Opel GT Concept on käsite, joka merkitsisi tulevaisuuden trendi, opel. kanssa edessä varustetuille ja motrice takapyöräts, jatkuu GT nimi, myyttinen malli brändin ilmestyi vuonna 1968 ja vuonna 2007, opel jälleen hän käytti toisen hänen kaksipaikkainen urheiluautoja. Opel GT Concept ratsastus bensiinimoottori, jossa on kolme sylinteriä, turbo ja 1 litran iskutilavuus saavuttaa 145 hv ja se on suurin vääntömomentti 205 Nm. Moottori käyttää takapyörien kautta juokseva vaihteiston kuuden nopeus operoidaan kamerat takana pyörän. Opel GT Concept, tuotemerkin, nopeuttaa 0 100 km / h alle 8 sekunnissa ja saavuttaa maksiminopeus 215 km / h. Paino ilmoitti, että auto on alle 1000 kiloa.

Pininfarina H2 Nopeus

Uuden Pininfarina H2 Speed ​​Concept lupaa erinomainen tehokkuuden aerodynamiikka ja yhteensä tehokkuus, myöntänyt sen paeta vain vesihöyry. GreenGT Hän on ollut vastuussa kehittämiseen innovatiivinen järjestelmä työntövoima, yhdessä käyttämällä kaksi sähkömoottoria He työskentelevät yhdessä polttokenno, jossa vety siitä tulee sähkövoima joka ajaa potkurit. Tämä Ranskan ja Sveitsin yhtiö on suunnitellut, kehittää ja tuottaa uusia kestäviä propulsiojärjestelmien vuodesta 2008. Raporttien mukaan molemmat Pininfarina kuten GreenGT, edistyksellinen H2 propulsiojärjestelmä Speed ​​Concept Se on tehokkain maailmassa työllistää polttokenno. Jopa 503 hv, lupaa kiihtyvyys 0-100 km / h vain 3,4 sekuntia ja huippunopeus 300 km / h. Myös siinä korostetaan, edessä sähköinen superautoihin, sen nopea täyttö vetysäiliö: vain 3 minuuttia.

Renault Trezor

Hän korosti kotona, aiemmin Pariisin autonäyttely. Sanoi Ranskan tapauksessa, että perustin Trezor Renault muotokieli joka autot Renault tulevaisuus, mutta tavoitteena oli kehittää prototyyppi on laboratorio ideoita. hän sanoi Lauren van den Acker, suunnittelujohtaja Renault ja johtaa tätä uutta prototyyppi, joka tuo mieleen nimi Trezor "arvokas esine, joka jättää monet yksityiskohdat löytää", kun taas "Z" Se viittaa teknologia sataprosenttisesti sähkö ZE Renault. Siten moottori Teho 350 hv. Renault Trezor käsite pystyy kiihtyy 0 100 km / h alle 4 sekunnissa. Sataprosenttisen koneteho vie paljon kehittynyt ja todistettu edistysaskeleet kilpailussa autojen sähkö- Kaava E.

Renault Trezor

TechRules TREV Concepts

superderpotivo 1044 CV Techrules sen variantit at96 ja GT96 se on ajettavissa todellisuutta. Alkuperäisessä vapautumista Kiina -Se Pekingissä, jossa yritys, joka nimet malli on sen pohja-, ajoitettu 2018 tai 2019, seuraa toinen maailmanlaajuisesti myöhemmin ilman definir.En Tällä hetkellä tiimin työtä keskitytään engineering loppuun kehitysprosessia ja valmistus lopulliset versiot tekniikka TREV (Turbine-Lataus Electric Vehicle). Samanaikaisesti se jatkaa tekniikan ja erilaista mallia at96, jossa käytetään turbiini samanlainen kuin kone; ja GT96, jossa polttoaine on korvattu ilmailu mennessä kaasu ruokaa. Näissä tapauksissa Techrules kumppaneita Isossa-Britanniassa ja Italiassa.

VW Budd-E

Menemme CES Las Vegasissa alussa 2016. Siellä näimme "Microbus varten luvulle"Näin määritelty itsessään Volkswagen uuden sähköauton konseptin pitkän matkan. VW Budd-e on kaikki tekniikat suunnitellaan lisättävän tulevaisuuden autot. Ja aluksi ennen kaikkea se kehittää uudelta modulaarinen alusta ajoneuvon merkki ja pistorasiasta (MEB). Volkswagen Budd-e Concept on siksi sähköinen van jossa se on suuri akku 101 kWh varrella ajoneuvon lattian. Se on sähkömoottori kuhunkin akseliin siten, että vaikka insinöörit eivät vielä puhu valtaa, todellakin vahvistavat, että kaikki neliveto ja 100% sähköinen autonomia jopa 600 km. Kaikkiaan pystyt saavuttamaan 150 km / h nopeutta ja lupauksia lataa jopa 80 prosenttia sen akkujen vajaassa puolessa tunnissa jopa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Parhaita kuvia Concours d'Elegance Villa d'Este 2016

Parhaista autoista Hall of New York 2016

2016 Pariisin autonäyttelyssä: paras urheiluautot