Gran Turismon Urheilu: Testasimme uuden erän peli PS4

Gran Turismon SportGran Turismon SportGran Turismon SportGran Turismon Sport

Hyödyntämällä esityksen Lontoo videopeli Gran Turismon Sport, Uuden luovutus PlayStation 4 saaga legendaarinen kilpa-autot, saimme 'virtuaalinen mono' testata mitä löydämme uutisia Gran Turismo 6, vaikka GT Sport ei myynnissä Euroopassa vuoteen 16 marraskuu 2016, vain päivä sen jälkeen, kun se esitetään Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Mitään muuta päästä pelaamaan, ymmärrän, että vain vähän tai ei mitään on muuttunut edellisen nimikkeen Gran Turismo, ei edes harppaus kuvanlaatu on PlayStation 4 ja PS3 pidä edellisen pelejä saga-. myöhemmin, Kazunori Yamauchi, pääjohtaja Polyphony Digital ja tuottaja videopeli Gran Turismo, laskemme sen Gran Turismo Sport on edelleen 50 prosenttia sen kehityksen yleisesti (6 kuukauden kuluessa sen julkaisua?) ja virallista julkaisua nautimme päätöslauselman 1080p ja 60 fps, sekä simulaatio järjestelmän vaurioita autoon aivohalvauksen (vihdoin), jälkimmäinen ei ole käytettävissä 'demo' voisimme yrittää Lontoossa.

Gran Turismon Sport

sisään Gran Turismon Sport siellä on yhteensä 137 autoa ns 'premium' tai korkean suorituskyvyn, ne kaikki työskentelivät kannalta ulkoa pintamateriaalit ja sisustus yksityiskohtaisesti pohtimaan, koska osa näistä autoista esiintyvät Gran Turismo 6 sisäpesällä standardin ja että turhaan teki hänestä tervetullut otsikko. Loput autoista jaettu luokkiin GR1, GR2, GR3 ja GR4 mukaan niiden toimivuuden ja aste ajettavuuteen.

Käytettävissä olevat kappaleet jakelee 19 paikkakunnalla useaa eri reittiä käytettävissä ja sääolosuhteet minne haluat pelata täytyy valita niitä ennen käynnissä, mutta ei missään tapauksessa olla muuttumassa kilpailun aikana. Tämä todella voisi nähdä muutama kuukausi sitten Driveclub, peli myös PS4 jossa voit aloittaa uransa kirkkaan taivaan ja täysin kuiva seurata ja ylittää maalilinjan märässä koska sade on valitun pelaaja.

Toinen näkökohta, joka jätti selvää, että Gran Turismon Sport Se voisi hyvinkin on kutsuttu Gran Turismo 7, koska se on täydellinen peli ja ei ole verrattavissa 'Gran Turismo: Prologue', jolla kannustetaan välimuoto Gran Turismo 5 ja Gran Turismo 6. Kyllä, GT Sport saapuu parannuksia ja uusia automalleja -jotkut laajennuksia maksu- ja muita palkintoja-tilassa tai joiden odotetaan paras otsikko luotu sarjassa saavutetaan.

Yamauchi Se on myös onnistunut yhdistämään peliään vielä todellinen kilpa-autoja, saada hyväksyntä FIA (International autoliiton). Siksi se on ensimmäinen kilpa simulointi koskaan saada sitä ja on osa keskittyy erityisesti professionalized virtuaalisia kilpailuja.

Itse asiassa hänen Sport-toiminto, se on kaksi liigan otsikot tunnustanut tämän viraston, Nation Cup (Kilpailu maat) ja Valmistaa Fan Cup (Kilpailu valmistajille). Yksi nähtävyyksistä tässä pelissä tilassa on, että voit tehdä kanssa Digitaalinen Ajokortti FIA, joka houkuttelee autokerhot jotka saattavat edellyttää todellista ajokokeita. Sano se on eräänlainen GT Academy, mutta iso ja joiden 'yksinkertaisempi' ja laaja pääsy kaikille.

Lontoossa voisimme osallistua näyttö mikä olisi näiden liigoja, Espanjan Carlos Martínez -Finalist GT Academy 2014 mestari Valmistaa Fan Cup, juhlittu ja kommentoi live tapahtuman aikana.

Saatat myös olla kiinnostunut

Markkinoille uusia pelejä: Gran Turismo Urheilu ja Motorsport Manager (video)

Madrid Games Week 2015, viimeinen videjuegos autojen markkinoilla

Autot videopeli, joka voisi tulla totta