Mitä autoja kaunein ja näyttäviä pyörät?

Näyttävin auton pyörätNäyttävin auton pyörätNäyttävin auton pyörätNäyttävin auton pyörät

Kaukana muoti viritys, On niitä, jotka nauttivat muuttumassa auton renkaat, usein liian hillitty muotoilu. Automerkit ovat hyödyntäneet suuntaus tarjota houkuttelevia malleja pyörien sen malleja, joko vakio- tai lisävarusteena. Useimmiten he tekevät valmistajienpalkkio'Ja useimmat urheiluautot markkinoilla. Osoitamme joitakin kaikkein vaikuttava.

lexus

Toyota luksusmallisto Se on ollut riskialtista viime vuosina rohkeita malleja ja tehokkaita teknologioita, kuten hybridi-asemaan. Ei vain näkivät auton runko lihaksikas muotoja, mutta niiden renkaat ovat insinööritoimisto, jotkut lukemattomia radio- ja erittäin väristä.

BMW

BMW pyörät

On tunnettua, että kaikkein intohimoinen versiot mallien BMW Ne houkuttelevat asiakaskunta etsivät koskettaa hyvin "kilpa-'Ja silmiinpistävää ostaessaan yksi näistä autoista. Siksi jako 'M' on tehnyt hyvää työtä renkaiden autonsa, esimerkkinä mallissa BMW M4 ja erikoisversiot, kuten BMW M4 BMW M4 GTS ja CS.

Porsche

Ne eivät saa olla kaikkein aggressiivinen sarjassa, mutta säilyttäen hyvin erikoinen linja kaikissa malleissa. Porsche 911 Siitä on tullut referenssimallin ja jossa voimme nähdä joitakin houkuttelevin pyörät allekirjoitusta, jonka jälkeen Porsche 718 Cayman.

Koenigsegg

mahtava superdeportivos of Koenigsegg He eivät voi asentaa mitään muuta kuin seoksesta tehty kevyitä materiaaleja, kuten hiilikuitua, mikä tekee siitä erittäin kilpailukykyinen mallejaan Koegnisegg One: 1 ja regera.

Lamborghini

Lamborghini pyörät

En voinut olla huomaamatta tässä raportissa Lamborghini, jossa on monia mielenkiintoisia malleja koskevat pyörien osalta. Voimme nähdä joitakin pintonas malleissa kuten Lamborghini Centenario, The Lamborghini Huracán ja myyttinen ja Lamborghini Gallardo markkinoiden katosi.

Ferrari

Hieman vähemmän aggressiivisia ja muutamia radiot mallit ovat pyöriä urheiluautoja Ferrari. Autot kuten Ferrari Laferrari laittaa baarissa erittäin korkea, sen pää mutterin tyyliin yhden istuttava kaava 1.

Bugatti

Kaksi mallia, Bugatti Veyron Bugatti Kheiron ja hänen tilalleen on enemmän kuin tarpeeksi hiipiä tähän luetteloon. Omituista malleja renkaiden lopullista erikoispainoksista joiden kanssa ne potkut Veyron, kuten Grand Sport Vitesse "La Finale '(PÖYTÄMALLIN).