14 kysymyksiä tutkat, että ehkä desconozcas

14 kysymyksiä tutkat, että ehkä desconozcas

Kuinka monta on tutkien Espanjan maanteillä?

Espanjassa on 844 kiinteä tutkat, joukossa kuuluva DGT, Katalonian liikenteen ja turvallisuuden osastosta Baskimaan hallituksen.

Millä alueilla on olemassa enemmän ja tutkat?

Katalonia kanssa 220 tutkat ja suhde 18,02 per 1000 km laitteiden kautta johtaa kansallisen sijoitusta. Seuraava luettelossa Baskimaan, jossa 13,30 tutkat ja 1000 km yhteisö Madrid, suhteella 10,74 per 1000 km koneita.

että tail Sijoituksia, joissa on alle kolme tutkat, ne ovat cantabria (2,73) Castilla La Manchassa ja Castilla y León (2,45) estremadura (2.18) ja Navarra, vain yksi tutka per 1000 kilometriä teitä.

Kuinka monta valitusta tehdään vuosittain Espanjassa ylinopeutta?

Kaikkiaan valituksia 4000000 tien, joista noin puoli (46 prosenttia) Ne vastaavat ylinopeutta.

Mitkä ovat Multan tutkat Espanjassa?

seuraavat linkki Olette yksityiskohtaisesti mitä 25 tutkat lisää Multan.

Onko alueita tutka juliste "Tramo keskittymä onnettomuus?

vain viiden osa 180 vaarallisin tiet Espanjassa He ovat tutkan tai merkitään "venyttää onnettomuuksia".

Minkä tyyppisiä tutkat on olemassa?

- kiinteä: Portaalinosturit asennettuna teillä, mökeissä, vastauksia tai mitään laitteistoja. Ne on merkitty raidat 'nopeudenvalvontapiste'.

- puhelimet: Sijoitettu ajoneuvojen kiinteään jalustalle tai helikoptereita, kuten Pegasus. Ne voivat olla kahdenlaisia: mikroaaltouuni teknologia, joka pystyy mittaamaan jopa kuusi kaistaa; ja laser on osoitettu valikoivasti ajoneuvoon, jossa on kantama on jopa 500 metriä.

- venytä: Kiinteään asennukseen. Laskea keskimääräinen nopeus ajoneuvon kahden pisteen välillä.

- Of Red Kuvagalleria: Asetetaan liikennevalot kaupungeissa. Kaptaani kulkeviin liikennevalot punaisella vaiheessa.

Tutka liikennevalot

Miten tunnistaa mobiili tutkat?

- ne ovat yhteiset ajoneuvot ja diskreetti värit.

- eivät kanna ei elementti personointi, tarroja tai esineitä takana lokeroon.

- kiertää tai alle sallitun nopeuden raja-, yleensä oikealla.

- Hänen kuljettaja kuluu heijastava vaatteet: Kun kansalliskaartin, pitäisi tuoda sääntelyä yhtenäinen.

Miten tutkat helikopteri?

DGT antaa yksi sen helikoptereita tutka, pegasus, pystyä nopeusrajoituksia ajoneuvoja ja rikkomisten paljastamista ilmasta. tavanomaiset reitit, ilman fyysistä erottaminen kaistaa molempiin suuntiin ja joka on tavallisesti vaikeampi ohjata tutka-varustettu ajoneuvo, Ne ovat tavallisia jossa lentävät Pegasus. tutka Se koostuu kahdesta kammiosta: panoraama joka helpottaa seurantaa ja syömällä nopeutta ja muita yksityiskohtia, joissa teleobjektiivi, joka voi lukea ajoneuvorekisteritietojen.

Onko laitteen löytää tutka?

Kyllä. Siellä Kolme tyyppisiä laitteita sijainti tutkan:

- Tutka varoituslaitteet. Niitä lain sallimissa rajoissa ja näkyvät GPS. Ne syövät tietokantaan DGT, joten vain ilmoittaa sijainnin kiinteitä laitteita.

- tutkanpaljastimia. He porttikielto tähän 2014, he pystyvät havaitsemaan signaalit tutkien ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä.

- estäjät tutka. Ne ovat kiellettyjä, koska häiritsevät tutka. Ne asennetaan on sakkoa 6000 euroa ja mukana on siirrettävä kuusi pistettä kortti.

tutkanpaljastin

Tutkat, onko teillä tilaa virheille?

Kyllä. Tutkien on virhemarginaaleja laillisesti perustettu, riippuen siitä ovatko ne kiinteitä tai liikkuvia ja nopeuden mittaus tehdään: Marginaalin voi vaihdella neljä kohteeseen seitsemän km / h, Jos puhumme määritysrajan alle 100 km / h, tai neljästä kohteeseen seitsemän prosenttia, siinä tapauksessa, että arvostamme nopeus. Kuitenkin, kuten AEA valitus, Joskus nämä virhemarginaali ei noudateta.

Olenko voi luottaa siihen, mitä merkitsee nopeusmittarin autoni onko ympyrän oikealla nopeudella?

Nopeusmittarit ajoneuvojen Ne eivät ole sataprosenttisen luotettava ja se riippuu kunkin valmistajan virhemarginaali. Kaupungissa, lähes kaikki tekemään todellista nopeutta. Mutta välttää ikäviä yllätyksiä, eivät ylitä enempää kuin viisi prosenttia nopeudesta merkintä nopeusmittari auton: vältät metsästivät tutka.

Ne olisi kaikkien kiinteiden nopeusvalvontakamerat merkitty?

Vaikka luonteinen laki 4/1997 ei edellytä preseñalizarlos, jotka saatetaan jäljet ​​DGT he ovat itse; riippuu kuitenkin asennettu kuntien tai autonomisten alueiden teillä ei tarvitse olla.

Onko kaikilla mökeissä on tutka tutka sisälle?

ei välttämättä. DGT on sijoitettu enemmän kopit tutka ja mitä se tekee, on mennä pyörivät niin, että ne eivät aina sijoittaa samaan paikkaan.

Tiesitkö, että ...?

- Nopeudenvalvontakamerat He mittasivat ja valokuvataan virheettömästi jopa kaksi autoa sekunnissa.

- kiinteät tutkat on yhden prosentin suurin virhe ja mobile yleensä ne niitä säännellään 10 prosenttia Edellä asetettuja rajoja tiellä.

- lastauslaiturin tutka vain mittaavat ajoneuvojen nopeutta kaistaa, kun taas käteisellä Ne voidaan ohjelmoida mittaamiseen molempiin suuntiin. puolella mökkiä Ne voivat mitata nopeus tahansa kaistaa.

- tutkat Ne eivät toimi äärimmäisissä lämpötiloissa: Alle 10 astetta ja yli 60 astetta.

- Photo tutka on virheellinen, jos ...: Rekisteröinti, ajoneuvon merkin tai mallin ei voi lukea tai tunnistamaton tai useampia autoja näkyvät samassa kuvassa.

- Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki tutkat Espanja

Enemmän Multan tutkat Espanjassa

'False tutka' tiellä: oppii havaitsemaan

Kuinka turvallista tutkat? ¿Aiheuttaa onnettomuuksia?

Neljä uutta DGT tutkien niiden sanomalehtien

Kuinka paljon todella hypätä nopeus tutkat?

VIDEO: järjettömyyksiin autossa, 'metsästää' tutkan Pegasus