Sähköauto saattaa pian vajota Öljyn hinta: avaimet

Sähköauto saattaa pian vajota Öljyn hinta: avaimet

raportin Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) päättelee, että hypoteettinen skenaariossa nopeaa hyväksymistä sähköauto, öljyn hinta He voisivat lähentyä tasolle hiilen ympärillä $ 15 per tynnyri vuoden 2040 alkuun.

Mutta kaukana lasku öljyn kysynnän, mikä näkyy enemmän sähköautot myydään, raportti viittaa kokoonpanon muutos öljymarkkinoiden. Ja se on, että lähtemästä roolistaan ​​lähteenä tieliikenteen polttoaineena, öljy ei enää olisi "musta kulta" ja olisi kilpailla maakaasu, hiili, ydinvoima ja uusiutuvan energian.

Tämän skenaarion öljyn hinnan pitäisi pudota tasolle $ 15 per tynnyri, kun taas tällä hetkellä öljyn hinta sijaitsee noin 50 dollaria tynnyriltä.

Uusi energia siirtyminen

Jos me mennä ajassa taaksepäin, aikaisin viime vuosisadalla, sähköautot Ne edustivat kolmannes kaikista autoista Yhdysvalloissa. Hiljainen ja helppo ajaa, he tulivat päähenkilöt vuoteen 1910. Se oli tuolloin talousarviota ford T, jossa se myytiin hintaan 40 prosenttia alle sähköauto, Hän toi nämä markkinat. Lisäksi löytämään uusia öljylähteitä johti hintojen alenemiseen, jotain, joka voisi kilpailla sähköautot. Vuoteen 1935, sähköauto oli mennyt.

Kuitenkin IMF: n mukaan näyttää siltä, ​​että olemme menossa on uutta energiaa siirtyminen, ennen kaikkea kun sähköauto on parantaa tehokkuutta akkujaan. Siten OPEC ennustaa, että vuoteen 2040 22 prosenttia autoista tekee vaihtoehtoisen polttoaineen. Ja Bloomberg New Energy Finance arvioi Kahdessa vuodessa tulee olemaan 7,4 miljoonaa sähköautot teillä.

IMF: n mukaan raportin "Tutkittuaan viimeaikainen kehitys liikenne- ja uusiutuvaan energiaan, voimme päätellä, että öljy pääpolttoaineena kuljetusta ja tärkeä energianlähde yleensä Voisit olla paljon lyhyempi elinikä kuin monet olettaa. "

Saatat myös olla kiinnostunut

BMW myy jo enemmän sähkö- ja hybridi urheilu

Ilmoittautumiset sähkö- ja hybridiautojen liidellä

Upseeri! Volvon vain käynnistää sähköistetty vuodesta 2019