Varkaus muotia! Urheiluauto tarvikkeet

Ohjauspyörällä, renkaat ... urheilu palaset ovat muovaili varkausOhjauspyörällä, renkaat ... urheilu palaset ovat muovaili varkausOhjauspyörällä, renkaat ... urheilu palaset ovat muovaili varkausOhjauspyörällä, renkaat ... urheilu palaset ovat muovaili varkaus

Varkaus on aina ollut yksi suurimmista ongelmista autoteollisuuden maailma ja se vaikutti (ja vaikuttaa) kaikenlaiset autojen, riippumatta alue. Kuitenkin suuri osa ajasta halvin autot ovat yleensä löytyy muutaman päivän kuluttua, koska se ei ole harvinaista, että varkaat käyttää niitä kuljetusvälineitä sitoutua muihin ryöstöjä, kun taas korkean hintaluokan autoissa on unluckiest helppo ajaa ja se on helppo nopeasti katoaa Euroopan rajoja.

Monet näistä high-end-autoja että varastetaan myydään kokonaisuutena vähemmän kehittyneissä maissa, mutta myös son "butchered" helpottamaan niiden myynti ja lähetys Näiden alueiden ja pelastaa esteet esittämiin Euroopan poliisi- ja myyvät kappaletta, jotka ovat hyvin vaikea löytää, koska heillä ei ole rungon numero, kuten tapahtuu tapauksessa myydä autoja kokonaisuudessaan.

Jälkimmäinen tyyppi varkaus, ja "pilkkominen" autoja, Se on kasvanut viime vuosina hyvin erityinen tarkoitus: varastaa paloja huippuluokan urheilu jotta sitten vaihtaa autoja kolmantena viritys laittomaan työpajoissa tai myydä Internetin paljon alemmilla hinnoilla kuin sen todellinen arvo.

AMG pyörä

Varkaus tarvikkeet: toiminta kukoistaa

Ensimmäiset tapaukset Tämäntyyppisten varkaudet alkoi ottaa kolme tai neljä vuotta sitten Madridissa, mutta aika jo se leviää muualle Espanjan (Valladolid kaksitoista autoa ilmestyi ilman ohjauspyörä yhtenä yönä viime maaliskuussa). Toimintatavan varkaiden on selvä poliisille. Ensinnäkin ne tunnistavat auton ja jatkaa yhteisölle yleensä levätä autotallit Jos tällaisia ​​ajoneuvoja. Seuranta-aikana se voi olla niin, että rikolliset tehdä auton tunnuksen työn helpottamiseksi myöhemmin.

Kerran illalla, Se hyödyntää rauhallisuus, joka vallitsee yhteisössä autotallit jossa se on myös erittäin helppo piilottaa, jos naapuri alas aamunkoitteessa autonsa. Siellä, avata auton koodin tai rikkomalla lasi, nopeasti käyttöön autoon ja vain kestää muutaman sekunnin poistaa ohjauspyörän turvatyyny inclusive multimediajärjestelmät tai -kokonaisuus. Lisäksi, useissa tapauksissa ne on tehty lukitus kiristysmutteri pyörien ja myös hyödyntää pyörien renkaat.

Kaikkein kaupankäyntituotteista siis ohjaavat pyörät ja pyörien, koska sen helppous on poistettava nopeasti. Itse asiassa, ovat harvinaisia ​​mahdollisuudet, että varkaat vaanivat etsimään muita arvoesineitä sisälle.

RS spoileri

musta pörssi

Määränpää osista on ilmeinen. Mustan auton markkina on täynnä röyhelöt ja renkaiden logot urheilu osastojen high-end ajoneuvojen, kuten Mercedes, Audi, BMW ja Lexus, mutta myös kaikkein prestacionales kompakti autoja kuten Volkswagen Golf R, Renault Megane RS tai Ford Focus ST ja RS.

Tällä tavoin tunning laiton työpajat tai yksilöiden myydä varastettua kappaletta sisällytettäväksi asiakkaiden autoja ja siten käyttää näitä paljon kalliimpaa kuin tavallinen laitteen osat.

Korjauskustannuksia ja kuinka välttää sitä

Kustannukset nämä korjaukset ovat yleensä melko kallista, jos ei ole, jolla on kattava vakuutus. Itse asiassa, vähentämällä ohjauspyörä voi olettaa välillä 2000 ja 3000 euroa, riippuen aiheuttamista vahingoista sen tueksi, sekä useita kohteita, joita on loukattu, koska valoja tai suuntavilkut.

vaihdetanko

Mitä pyörät, summa vaihtelee tietysti riippuen laadusta asennettujen renkaiden renkaiden multimedia laitteet ovat myös arvostettu useita tuhansia euroja.

On vaikea välttää tulossa uhri tämäntyyppisiä varkaudet, koska muutaman sekunnin varkaat ovat hitaita ja helposti kuljettaa varastettua kappaletta reppuja tai muita autoja, kun kyseessä on pyörien, se tekee ehkäisy vaikeaa.

Kuitenkin tärkein toimenpiteitä voimme löytää on se, että asentaa hyvä hälytyksen autossa, videovalvontakamerat yhteisön autotallit että ainakin se estää vähemmän kokenut tai jotain, että lähes kukaan ei ole varovainen, kun laitamme auton autotalli ja katsoa, ​​ettei kukaan tämän oven, koska lähtö varkaita se on hyvin yksinkertainen siksi on normaalia, että ovet luottaa nopea avaaminen tulipalossa ja mitään näppäintä ei ole välttämätöntä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Varkauksien.välttäminen autotalleissa: Poliisi neuvoja

Katalyytit: suuri halun kohde auton varkaita

Uusin autovarkaudet: ansa rengas rajado