¿Mustat laatikot autoissa vuodesta 2020?

¿Mustat laatikot autoissa vuodesta 2020?

Itse asiassa, Useimmat nykyiset ajoneuvoilla on musta laatikko sarja. Sitä kutsutaan Tapahtuma tallennuslaitteisto (EDR) ja se on koko pakkaus nuuska. Se on liitetty ECU turvatyynyn ja piilossa maton alle kuljettaja. Kymmenen nanosekuntia rekisteröi auton nopeus, kiihtyvyys, kova jarrutus, ohjauspyörän liikkeen ja sijainnin Turvavöiden.

Läheskään joilla pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta, autovalmistajista alkoi niiden asentamista kattamaan itsensä mahdollisten korvausvaatimustenNe, joilla he voivat osoittaa, että turvatyyny hyppäsi kun jouduin hypätä tai että onnettomuus johtui inhimillisestä virheestä, muun muassa. Törmäyksessä, EDR muistaa viimeisten viiden sekunnin tavalla.

Venäjä on ottanut ensimmäiset askeleet käyttää näitä laitteita kohti liikenneturvallisuutta. Venäjän hallitus harkitsee tekee pakolliseksi asennus 'yhden valtion mediaviestinnän navigointi saamat tiedot ajopiirturien tai muiden teknisten laitteiden mittaamalla toimintojen' (EGSNI, sen venäläinen lyhenteellä) kaikissa autoissa valmistettu vuoden 2020 jälkeen. 'EGSNI voidaan käyttää, muun muassa, joiden tarkoituksena on havaita loukkaukset liikenteen lakeja ja hallinnollisia rangaistuksia rikoksentekijöiden, kertoo sanomalehti Izvestia.

Espanjassa ja viime aikoina tapauksia, joissa Black Box on toiminut rekonstruoida olosuhteet, joissa onnettomuus on tapahtunut. Aiemmin tänä vuonna, nainen kuoli kohtaavat taksi hän oli ratsastus ja raskaiden kuorma-autojen. Aluksi syytti cabbie henkirikoksen, mutta auto EDR sai hänet voidaan vapauttaa: taksi seisoi yhtäkkiä keskellä tietä polttoaineen sammuminen ilman erillistä ilmoitusta. Vuonna minuuttia ennen kuin se oli sulanut laivalla tietokone ei toimi eikä lentäjä kojelautaan. Siten kuljettaja ei voinut välttää törmäystä. Kaikki tämä tieto paljastui musta laatikko.

Samaan aikaan, Ertzaintza sanoi muutama viikko sitten onnettomuus Selvittämisessä telemetrian ajoneuvon mukana. Aluksi luultiin, että syy onnettomuuteen oli ylinopeus, mutta EDR kävi ilmi, että se ei ollut 'matkoilla 75 kilometriä tunnissa, alennetaan 63 ja putosi 12, se ei ole, mitä se tuntui', kertoo Manuel Santos, laitoksen johtaja Onnettomuus jälleenrakennus alueellisen poliisin. 'Se on kuin palapeli ohjeet sommitella', hän sanoo.

kuitenkin lukemalla mustat laatikot on tiettyjä esteitä. Käännä aakkosnumeerinen antamiin EDR ei ole helppo tehtävä ja Espanjassa on hyvin vähän asiantuntijoita pystyy.

mutta suurin este on laillinen. Suojaamaa Euroopan tietoja ei mietiskellä apua voi olettaa purkaa tietojen EDR. "Vuodesta 2010 hallituksen Yhdysvalloissa edellyttää autonvalmistajat toimittamaan tiedot tallennetaan onnettomuuden jälkeen Viranomaisten, kertoo Manuel Santos. 'EU: ssa on vielä he ajattelevat ", hän lisää. Vastaanottaa toimilupa vaihtelee maasta riippuen ja tapahtumaa, jota varten se on tarpeen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autot musta laatikko lähempänä

Kuljettajat hyväksi mustan laatikon parantamaan turvallisuutta

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi