Liikkuva tutka saapuu asemaan, joka simuloi vika

Liikkuva tutka saapuu asemaan, joka simuloi vika

Jos on veijari- välttää sakkoja kiinteiden ja langattomien tutkat, miten ei joilla puolella viranomaiselle. Tämä seuraa jättämällään 21. toukokuuta tekemän Unified liitto suojeluskuntien Huelva (AUGC-Huelva) jossa väitetään, että jotkut siviili paikalleen estämään kansalaiset voivat aistia mobiili tutka ajoneuvon lykkää tien huppu ylös, simuloidaan vika.

Tämä tutka on sijainnut useita paikkoja maakunnassa Huelvan ja jopa hän on 'pettänyt' muille kollegoille, jotka olivat lopettaneet auttamaan häntä, ajattelu se oli poistettu käytöstä ajoneuvossa.

ilmeisesti Tämä käytäntö on kielletty suullisesti johtajan kapteeni Alasektori. Kuitenkin säännöt yhdistyksen selvillä hänen otsikko 8 Tutka ja käy jopa, hän sanoo nopeusrajoituksia on saatava lupa maakunnan liikenteen mahdollisuuksien opastelevyt aktivoitiin va-riable paikoissa, jotka on asennettu tai alfanumeerinen malleja työllistävät alle kilometrin päässä, kun otetaan huomioon infrastruktuuri tien. "Missään tapauksessa sijoitetaan piilotettu ajoneuvoja. Tämä ei estä pysäköinti, jotta he voivat mennä huomaamatta sitoutuneet ohjata tutka. "

Mukaan AUGC-Huelva "veronkantoa työtä on enemmän kuin ilmeinen, ja uskomme, että tämä käytäntö, Se on epäeettistä, eikä arvokas ja Se tehdään tuomita enemmän Qua ajuritR, vastaisesti sisäiset säännöt Liikenteen ja tilauksia suoraan komennossa Alasektori. "

Saatat myös olla kiinnostunut

Tutka varoituslaitteet Reaaliaikainen ja työ

14 kysymyksiä tutkat, että ehkä desconozcas