Uusi laki käytetty auto varaosat: kaikki mitä tarvitsee tietää

Uusi laki käytetty auto varaosat: kaikki mitä tarvitsee tietää

22. tammikuuta tuli voimaan uusi kuninkaallinen asetus, joka vaikuttaa asetusehdotus ajoneuvoista lopussa sen käyttöiän. Uusia ominaisuuksia keskittyvät täsmennetään soveltamisalaa standardin, kuvata yksityiskohtaisesti suorittama valtuutetut ajoneuvojen lopussa sen käyttöiän keskukset, ryhtyä toimenpiteisiin estääkseen sen esiintymisen kaksinkertainen rahoitus hallinta ajoneuvojen ja niiden osien ja täydentää joitakin säännöksiä velvollisuuksia tuottajille ja muut taloudelliset toimijat.

Kun vaihto on laiton

Varaosiin on tultava, väistämättä, CAT: ne, jotka eivät ole tätä lähdettä olla laitonta. CAT on ainoa valtuutettu uudelleen ja myydä osat ja komponentit ajoneuvojen, jotka on aiemmin aiheuttanut rekisteröinnin peruuttamista yleisten kirjaamoon DGT ajoneuvojen ja puhdistettu.

Tämä tarkoittaa sitä, että niitä alustoja, jotka mainostavat laittomia osia, joko välittämättä niiden alkuperästä tai olla henkilöitä tai muiden yritysten kuin CAT, Heillä on laillinen vastuu. Työpajat ovat ratsastus ajoneuvoissa käytettyjä osia tietäen niiden alkuperä ei ole CAT ja erityisesti tietoisesti, asennettu auton uudelleen osia hankittu laittomasti.

Lisäksi, Ne voivat aiheuttaa vakavia vaurioita, jotka johtuvat asentamisesta laittoman osan ajoneuvossa käytettäväksi: Esimerkiksi jos auto on kohteena onnettomuus, vakuutus voi se ole ottanut.

Autoja, joissa kaikki osat

Kun yksilö haluaa päästä eroon auton ja ei tarvitse maksaa toimitettavaksi CAT, vaikka ajoneuvoa ilman markkina-arvo tai tämä on negatiivinen. Välttämättä auton ehkä ole minkään ennen purkamista osia tai komponentteja. Sillä niin olkoon, CAT ilmoittaa asianomaisen ministeriön asianomaisten yhteisön tämän puutteen.

Entä käytettyjä renkaita?

Kuninkaan päätöksessä todetaan selkeästi, mitä tapahtuu renkaat. Valmistajalla on jo oma hallintajärjestelmä perustuu malliin korvaamisesta: kun menemme työpajan muuttaa yksi autonrenkaita pinnoitetut tai kierrättää.

Uusien säännösten, CAT on kaksi mahdollisuutta: joko talteen erotusprosessissa ja komponentit tai toimitus johtajat renkaan. Ensimmäisessä tapauksessa jos myynti on yksilö, se on annettava toinen rengas on vaihdettava aikaan myyntiin. Jos markkinointi on työpaja, sen ei tarvitse palauttaa mitään käytetty rengas, mutta sinun on toimitettava todistus kissa, joka tekee selväksi sen luovutusvelvollisuutensa manageri kun saat ne.

Uuden järjestelmän, ministeriö voi olla tietoinen liikkeiden syntyvän käytetyt renkaat ja mitä johtaja renkaiden kanssa.

Miksi uusia sääntöjä?

Uusi kuninkaallinen asetus Se ratkaisee ongelmat, jotka olivat syntyneet hyväksymisen jälkeen aiemman lainsäädännön vuonna 2002. Sen tavoitellaan sopeutuminen EU: n direktiivin, jolla pyritään korkeintaan kierrätys ajoneuvon lopussa sen käyttöiän uudelleenkäyttö niin moneen osaan kuin mahdollista varmistaa paremman ja erinomaisen materiaalien kierrätystä.

Lisäksi uusi kuninkaallinen asetus Sen tavoitteena on laajentaa vastuu ajoneuvon valmistajan joka pakottaa yhdessä maahantuojien, järjestää ja rahoittaa keruuta ja hallintaa autojen achatarren ja käsittely jätteiden tuotantoa.

for Aedra (Espanjan liitto Automobile ja kierrätys Shipbreakers) "Hyväksyminen tämän kuninkaan asetuksen on seurausta pitkän neuvotteluprosessin hallinnon kanssa ja asianomaisten alojen. Arviomme on hyvin positiivinen, koska se on oikeudellinen kehys, joka ratkaisee ongelmat johtuvat soveltamisesta edellä asetuksella. Lyhyesti sanottuna, Tämä uusi R. D on hyvä uutinen kaikille, " ilmoittaa meille Rafael Pardo pääjohtaja Aedra.

Saatat myös olla kiinnostunut

Suurpääoman autonosien

Online romuttamoiden: siis jo myydä käytettyjä osia

Hyötyajoneuvot on pakollisesti läpi romuttamista