Oletko kiinnostunut itse ostaa sähköauto?

Onko kannattavaa ostaa sähköauto?Onko kannattavaa ostaa sähköauto?Onko kannattavaa ostaa sähköauto?Onko kannattavaa ostaa sähköauto?

Ehkä jossain vaiheessa olet nostanut Ostaa sähköauto ja nähtyään hinta, olet poistanut halu jatkaa. Onko kannattavaa ostaa sähkö? Mutta ennen kaikkea, Milloin kompensoi sen hankinta? Korkeat kustannukset näistä malleista, enemmän verrattuna perinteiseen palaminen, on esteenä monille kuljettajille. Ja puhumme erot, kuten tapauksessa edessämme esimerkkeinä Laitoimme Renault Clio ja Renault Zoe, ja yli 10000 euroa toisistaan. Renault tarjoaa esimerkiksi mahdollisuus vuokrata akku, joka merkittävästi alentaa hintaa, mutta vastineeksi, joudumme maksamaan kuukausimaksun vuokrannut sen. Maksu lyhyessä tapauksissa on 69 euroa ja vuotuinen ajokilometrimäärä on vain 7500 km.

Tietysti pitää muistaa, että klo ostohetkellä, sähköauto on vapautettava rekisteröintimaksu. Lisäksi käynnistetään Movea päivää sitten Plan, 5500 euroa subventoi osto auton tämäntyyppisen, johon on lisättävä apua jälleenmyyjän.

Kun tallennettu ostohinta, ne ovat edut, jotka tulevat vaaka hyväksi sähköautojen. Ensimmäinen kustannukset johtuvat huolto. Jos malli nämä ominaisuudet saatte vähemmän käyntejä työpajassa. Toisin kuin polttomoottorit, sähkö- vaadi säännöllistä huoltoa. Kun sähköauto unohtaa jakohihna, sytytystulpat, öljynvaihto, polttoaineen suodatin, ilmansuodatin... Erot alkavat tehdä selväksi toisesta vuodesta ajoneuvon tappaen noin sata euroa sähkön.

Kun se on kannattavaa ostaa sähköautoToinen tekijä, joka selvästi auttaa jopa asioita välillä tekniikka on polttoainekulut. Asianmukaista korko kotona, voimme saada säästää puolet kustannuksista sähkö. Tämä voidaan kääntää maksaa vähemmän kuin yhden euron sadalla kilometrillä, yli kuusi euroa keskimäärin meidän pitäisi maksaa mennä samaan kilometrin kanssa dieselauton.

Erillään kiinteät kustannukset ylläpitoon ja polttoaineen, Myös päivittäin löydämme muita keinoja säästää sähköauton. Sano palamismalli on pakko maksamaan kuukausittain autopaikka, sähkö kustannukset pysäköidä kaupunki voi olla nolla, koska se on vapautettava pysäköinti alueilla säännellään.

Saatat myös olla kiinnostunut

- vihreää valoa ensimmäiselle valtatie sähkötrukki-

- Edut ja haitat sähköautojen

- BMW myy jo enemmän sähkö- ja hybridi urheilu

- Hybridi- ja sähköautot lisää myyty tähän mennessä tänä vuonna