Tutustu maailmaan asuntovaunun kanssa MATKAILUAUTO LIFE

Tutustu maailmaan asuntovaunun kanssa MATKAILUAUTO LIFE

se sisältää tämänhetkisten markkinatietojen asuntoautot, uutiset ja trendit, Matkailu ja Tours ulkona ja parhaita ideoita ja vinkkejä nauttia tästä erityinen tapa matkustaa.

käytäntö ulkoilu vapaa-aika, nauttia luonnosta ja ilo matkustaa, On toimintaa joka päivä lisää faneja ja perheitä, muun muassa vaatia tiettyjä ajoneuvoja, jotka sopivat sinun makuun ja tarpeeseen. Tässä kohtaa tulee maailmankaikkeuden matkailuauton ja siten eri versioita Camper ja eri kokoonpanojen autoille, ajoneuvojen, sekä terveellä tavalla, seikkailunhaluinen, dynaaminen, matkustaja ja urheilu elämää, ovat todellisia sielu ja olemus matkailuauto Life, julkaisu asiantuntija käsissä Publishing Group Motorpress Iberian Hän saavuttaa kioskeissa hänen ensimmäinen toimitus.

Matkailuauto Elämä on monitahoinen julkaisu Se sisältää uusia malleja tulee markkinoille, sen ominaisuudet ja tekniset näkökohdat, hyödyllisiä vinkkejä ja kaikki yksityiskohdat, jotka vaikuttavat kannalta ja säännösten sekä matka- ja mielenkiintoisimmat reitit, kaikki etsivät kattavaa ja integroitua terveellisen ulkoiluun käsite. Hanke, jonka tavoitteena on tiedottaa sekä niille, jotka ovat uteliaita tästä matkustusmuoto ja alkavat elää ja ajatella tässä maailmassa, ja ne, joilla on jo kilometrejä takana.

Matkailuauto numero 1 Elämä voi saada kioskeissa ja tavallista myyntipisteistä vain 1,95 €.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autopista lehden 2969: 10 autoa testattu

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi