Lisää takatilan autosi RiveMove

Lisää takatilan autosi RiveMove

Sitä kutsutaan RiveMove ja toimii maksimoida tilaa auton takaosaan, kun yksi tai useampi turvaistuimet on asennettu (SRI). Sijoittaa, ajoneuvo tarvitsee olla vain Isofix, kuten SRI, on ryhmän II ja III. Järjestelmä tukee 90% laivaston ja 100%: n tuoleja.

Viisi paikkoja, joissa aikaisemmin oli neljä

Selittää yksinkertaisella tavalla, RiveMove on metallitangon toisella puolella kannattaa kahta tarttujat Isofix, samanlainen yllään SRI: ne noudattavat Isofix-kiinnityksiin sinulla on auto. Toisaalta, on olemassa kaksi ankkuria vahvistamisesta, Samanlainen kuljettavat: Isofix kiinnikkeet niitä SRI lisätään.

Metallitanko on ohjain ja neljä reikää, jotka mahdollistavat siirtämällä vahvistamisesta ankkurit 50 tai 70 mm sivuttain. Tämän liikkeen saavutetaan se, että tuoli, kun kiinnitetään RiveMove, se liikkuu ja lähestyy ajoneuvon oven, mikä nostaa tilaa takaosan keskellä, jotta useammat aikuiset matkustaa mukavasti ja turvallisesti, pystyä tukemaan takaisin takana.

Enemmän turvallisuutta lapselle

Kysymys, joka voi syntyä, onko ottaa mukaan RiveMove lapsen tuoli oven auto on vaarallisempi, jos onnettomuus. Se on ei, koska tätä laitetta vähentää jopa 20% arvosta aivovaurioita onnettomuuden sattuessa minimoida kierto vaikutus, joka syntyy, kun istuimen ja lapsen sivutörmäyksessä pyörimään. Tämä liike voi aiheuttaa vakavia vammoja pieni, koska hänen päänsä kävi ovi ja jopa selkää vasten ja korvalaput tuoli.

Lisäksi, testaus teknologian RiveMove -testattu riippumaton kansainvälinen teknologiakeskus, CSI S.p.A.- hyvitetään tämä laite absorboi osa energiasta sai onnettomuudessa, vähentää lapsen voimaa ja siksi vammoja onnettomuuden sattuessa.

Yhteensopiva kaikkien puheenjohtajien ryhmien II ja III

Siirrä Rive tukee 100% turvaistuimia ryhmien II ja III varustettu Isofix, Isoclic tai vastaaviin järjestelmiin. Pian lisätä yhteensopivuutta tuolit Ryhmät 0 ja I.

Se testataan SRI autoon suuntaan merkin, jotta countershaft kanssa kolmipistevyö, Isofix ja takalasin paikkaa. Et voi käyttää takaosan keskusaukiolle tai jalkakäytävien seitsemän paikkainen autoja (Folding paikkaa).

Asentamisen jälkeen RiveMove voi asentaa ja poistaa milloin haluat; menettely on samanlainen ja yhtä yksinkertainen, että ja poistaa SRI Isofix.

Hinta: 199 euroa kahden yksikön

nyt, RiveMove on tarjoushinta 199 euroa kahden yksikön (Voit ostaa erikseen), joka vastaa 20% vähemmän kuin yleistä verokantaa. Markkinointi on verkossa, verkon kautta www.rivekids.com

Saatat myös olla kiinnostunut

Viiden turvaistuimet lapsille jotka epäonnistuvat turvallisuutta

Lapset autossa 5 kertaa epävarmuuden onnettomuuden sattuessa

SiestUP: kaulus lasten turvallista matkoilla