Tankki, myytävänä eBayssa!

Jos sinulla on $ 65000 voit ostaa säiliö eBayssaJos sinulla on $ 65000 voit ostaa säiliö eBayssaJos sinulla on $ 65000 voit ostaa säiliö eBayssaJos sinulla on $ 65000 voit ostaa säiliö eBayssa

Se on M47 Patton säiliö ja voit ostaa sen eBayssa lähtöhinnaksi $ 65,000. Se on täydellinen vaihtoehto niille tilanteisiin, joissa M3 ei ole riittävän vahva.

Älä hätäile: se ei ole täysin toimiva tankki. Mukaan selventää myyjä, Se on ollut demilitarisoitu ja ei sovi ammunta. Vaikka tämä saattaa haluta ostaa sen poistamiseksi rohkein, ajoneuvo on edelleen mahtava. Hän oli syntynyt vuonna 1955 Kasvien säiliöissä Detroit (Michigan) johtuvat sopimuksesta, että Yhdysvaltain hallitus allekirjoitti Italian armeijan. Myynnin ja vuokrasopimukset, 2480 näistä M47 matkusti Italiaan 60-luvulla, jossa he saivat käytössä vasta 80-luvulla.

Mutta tarina tämä laite erityisesti se ei ole sama kuin muiden säiliöiden. Pian tehtaalta, ennen kuin se tuli Atlantin yli, Hän oli peruutettu ja käytti sitä tavoite ammunta Texasissa. myöhemmin, 1989, sen harvinaisuus joka tuotti vain 9000 yksiköt- Hän herätti yksityisen keräilijän, joka osti sen ja sai alas työskennellä sen palauttaminen.

Koskaan saanut homman, mutta tänään säiliö säilyttää välillä 90 ja 95 prosenttia sen alkuperäiset ominaisuudet. Elementtien kesken sisältyvät myynnin selvittää alkuperäinen moottori, Continental 1790-5B, liikkuvan tynnyri, luukku kuljettajalle, laatikko kuljettamiseksi eri materiaalista ja polttoainesäiliöt molemmin puolin. Sinun täytyy vain laittaa palaset yhteen.

Ottaen huomioon hänen ikänsä, säiliö on suhteellisen hyvässä kunnossa, sanoo myyjä, ja pystyy palauttaa kokonaan.

Ja miten on mahdollista, että tällainen ajoneuvo tulevat myyntiin? No, me puhumme Yhdysvallat, ja siellä Se on täysin laillista omistaa tällaista ajoneuvoa. Harrastajat Donald Trump, jotka ovat halunneet pelästyttää naapureitaan, jotka etsivät haaste palauttaminen ... tai joilla on varaa käyttää $ 65000 tankin päällä 60 on tähän tarjoukseen tilaisuus, joka luultavasti näe toistuvaa.

Saatat myös olla kiinnostunut

130 autojen luo jättiläinen säiliö (video)

tutkimatta vitsejä: se myy vaimolleen käytetyn auton

Tarkka kopio DeLoreaniin Back to the Future, myytävänä eBayssa