Te säännelty pysäköintivirhemaksut, laiton? Valheita ja totuuksia

Te säännelty pysäköintivirhemaksut, laiton? Valheita ja totuuksia

Se vie aikaa käydä läpi verkon väärä uskomus että määräämien sakkojen yritykset säädellään pysäköinti ovat laittomia. Joko ketjukirjeiden tai blogeja, sama teksti kulkee kulovalkean in 'world wide web', yhdessä tyyppinen argumentti valittaa tällaisista pakotteita 'viettää aikaa' alueilla nimetty tähän tarkoitukseen. Ei usko kaikkea luemme Internetissä ja tässä tapauksessa on, joilla ei ole järkeä.

Teksti on seuraava: 'sakot, jotka laittavat sinut kun unohda laittaa sinisen lipun alueella ovat mitättömiä mukaan Art 62.1.b lain 30/1992 marraskuun 26 ja 3 artiklan kurinpitomenettely liikenneturvallisuus- autoliikennettä ja liikenneturvallisuuden hyväksytty kuninkaallisella asetuksella 320/1994 25 päivänä helmikuuta. Sinun ei tarvitse maksaa sinistä koska että maksat veroa liikkeeseen kaupunki. Kun laittaa "1 euro" mittarissa, Euro menee suoraan taskuun omistajan yksityisen toimiluvan haltijan ja kun et ole asettanut lippu asetettu ruskea kirjekuori auton tuulilasiin, laittamalla se pieni kone ja maksaa "vain 3 euroa"Joka menee suoraan taskuun omistajan yritys, ystävällisesti ottaa pois sakon, lol. '' Let Thieves !!!!! . Tämä on naurettavaa, mutta jos et kiinnitä huomiota "3 euroa" Ne väitti virheellisesti, että rangaistus tuo paikallispoliisin lähettää sakon neuvoston saavuttaa embargarte pankkitilille, jos et maksa vähään saat määrä 80 euroa, joka hyvin ystävällisesti teitä halventavat 40 euroa, jos maksat 10 päivän ,,, hahaha ,,, naurua ja kaikki perustuvat petoksista tietämättömyys ihmisiä yleensä win-win paitsi sinä, työntekijän.

Suurin osa mitä täällä on kerätty, ja mikä se kykenee ajattelua, että olemme raapiminen taskussa hyväksi yksityinen yritys, Se on väärä. Juttelimme Mario Arnaldo, johtaja Euroopan autonvalmistajien Associates (AEA), ja sitten selventää miksi tämä teksti on sellainen, jota voidaan kutsua "yksi niistä myyteistä, jotka kiertävät Internetissä'.

Säännelty pysäköinti yritykset eivät voi irtisanoa

Tämä on väärä. Kukaan, onko henkilö tai yksityinen yritys, on oikeus ilmoittaa lakia tosiasia nimenomaan. Tekemän valituksen henkilö, ei agentti, ei ole mitään muuta kuin ilmoitusta viranomaiselle tosiasia, että voidaan soveltaa seuraamuksia. Se on toimivaltainen viranomainen, tässä tapauksessa, kaupunginvaltuusto, jonka on päätettävä, onko valitus pätevä vai ei määrätä sakkoa.

yritykset kuten S.E.R., tapauksessa Madridin ovat niiden täysi oikeus irtisanoa kuljettaja, joka on pysäköity autonsa tuntien tietyillä rajatuilla alueilla tätä tarkoitusta varten. Tämäntyyppisessä sakkoja, koska antaa hallinto ohjaaja kantelija näyttää tässä tapauksessa yritys omistettu säädellä pysäköintialueille. Toinen asia on, että tämä väite, joka ilmoittaa meille, sisältävät tunnusnumero poliisi. Se raportoitavat petoksia, mutta pitää muistaa, että tämä on enemmän myytti kuin mitään muuta, ei enää tapahdu.

Jos maksan veroja, en voi sakkoa

Sillä ei ole mitään maksaa tieveroa pysäköinti alueilla säännellään. Kunnat päättävät säännellä tietyillä alueilla kaupunkia, yleensä keskellä pysäköinnin, ja tämä ohjaa yksityinen yritys, mutta Me lannoittaa että tämä vero ei vapauta meitä maksaa pysäköinnin näillä alueilla.

Lampaat vuohista

Koko tekstin ja tyyppi valituksen puhumme maakuntaneuvoston kun normaalisti kunnille, jotka rangaistaan. Ja pahempaa, se yleistyy: jokainen hallinto on erilainen ja heidän osallistuu ja tutkia kussakin tapauksessa paikallisten lakien mukaisesti kunkin populaation.

Väite, jonka mukaan toimijat voivat helpommin valituksen sekoitetaanMikään ei kantelija, joka voi olla mikä tahansa, joka on oma yritys, jossa ohjaaja, joka antaa tarvittaessa valituksen tuomitsi rankaisemiseksi viranomainen, joka päättää, onko valitus liittyy tai ei rangaistus.

myös, tällaiset väitteet eivät yleensä ole julkaistu BOE ja jos näin on, ne koskaan sisällä tunnusnumero aineen tai tiedot kantelijan kyseessä.

Mikä on totta ...

Escierto että poliisi toisaalta kaverit, nauti olettamus totuudenmukaisuudesta tapahtumaan, koska se ymmärretään olevan tavoitteita. Siksi pysäköintialue sakko asiamiehen tulee kurinpitoelin viranomainen. Yrityksille säännelty pysäköinti, he eivät nauti tällaiset valtuudet: Ne ovat pelkkiä kantelijoiden kuljettajalle ovat yhdenvertaisia ​​lain.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos käännymme tällainen sakkoja on aina sama kuin viranomaisen on meidän sana vastaan ​​omansa ". ja mitä kaupunki voi tehdä automaattisesti myönnetä näille yhtiöille olettamusta totuuden. Yksi asia, joka on tehty hallituksen.

Tämä on, jos kuljettaja raportoidaan ajoaika on oikeus vaatia näyttöä siitä, että kantelija rikoksen ja puolestaan ​​näyttää näyttö siitä valituksen. Eli, Kuntien olisi analysoitava tapauskohtaisesti tällaisia ​​valituksia.