Älä osta autoa: Vuokrat ja jakaa sen

Älä osta autoa: Vuokrat ja jakaa sen

todella sinun täytyy olla omistamansa auton? Voisitko jakaa minimoimaan mitä se maksaa, jotta se pysyy? amovens, Enterprise Mobility yhtiö, on jo vakuuttunut yli miljoona ihmistä Espanjassa etuja jakaminen ja vuokrata auton. Nyt, kiitos mukaan ALD Automotive, tarjoukset vuokraus yksityisille: kaikenkattavaa antaa myös mahdollisuuden relet autonvuokraus kun sitä ei käytetä.

Car 2 minuuttia

Vuokrata yksityisille ALD voit valita useita vaihtoehtoja ajoneuvojen Eri valmistajien ja luokat; Esimerkiksi on olemassa kaupunkien malleja, kuten Ford Fiesta, Kia Sportage maastoauto niin, palkkio kuin Mercedes luokan C tai kaupallista kuin Fiat Doblò.

Miten hakea tietyn leasing ALD on hyvin yksinkertainen. kautta Web tai sovellus amovens valitaan Ehdotetun mallien ja pyyntö lähetetään. Vain 30 sekuntia käyttäjä tietää voit käyttää tämän tarjouksen ja vastaanottaa digitaalisia sopimus kaikissa olosuhteissa.

Koko prosessin, asiakkaan on suositeltavaa asiamies ALD ratkaistaessa epäilyksiä, joita syntyy. Lisäksi on mahdollista pyydä toista autoa ehdotetut ja jopa ajoneuvojen hankinta kun vuokrasopimus päättyy, määrätty oletus 36 kuukautta.

Ja jos haluat tallentaa maksun, olen realquílalo tai jakaa

Lisäksi, koska vuokrakulut tapahtuu amovens asiakas voi auton jakaa muiden käyttäjien tai vuokrata yksityisille. siten, kustannukset kuukausimaksu voi nousta huomattavasti vähentää ja jopa hävitä. Amovens ja ALD arvioivat, että noin 50% autojen markkinoilla hyötyvät tästä yhteinen liikkuvuutta.

Lähitulevaisuudessa, ALD ja amovens tutkimme eri kaavoja, liikkuvuutta, tarjoavan käytetty loppuun oman leasingsopimusten tai erilaisten työsuhteiden mukaan lukien palvelut räätälöidään kullekin asiakkaalle autoja.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Auton vuokraaminen: 5 avaimet, joista voidaan olla kiinnostunut

Mitä et ole autovuokraamon omistajan

Vuokrata yksilöiden Worten: autojen ja uusien liikkuvien vuosittain