10 pistettä harkitsemaan ostaa autonkatot

Ostaa vaihtovelkakirjalainan auto: edut ja haitatOstaa vaihtovelkakirjalainan auto: edut ja haitatOstaa vaihtovelkakirjalainan auto: edut ja haitatOstaa vaihtovelkakirjalainan auto: edut ja haitat

1. Osta autonkatot: välttämättömyys vai päähänpisto?

kaivata ei ole vaihtoehto, kun seestää jonka autonkatot. Valtaosa ajasta on oikku, ja tämä liittyy lauseke: "nauttia vapauden tunne". jos pidät ajo ja sinulla on budjetti säästää, voit maistaa tuntemuksia joka tarjoaa Cabrio.

2. Osta vaihtovelkakirjalainan auto: hinta

autonkatot Sen ei tarvitse olla kallista. Vaikka se riippuu siitä, mitä etsit. Huomaa, että erityinen manuaalinen ...- tekniikka Lona hood, pelti, voi automaattisesti lisätä lopullinen hinta auton. Monissa tapauksissa matkailu on muunnelma muunnettavissa elin kodittomia että malli, joissain tapauksissa suuri kysyntä, joten hinta ei ole kovin korkea. Myös pieniä erittäin hyvä hinta.

3. Osta autonkatot: rajoitettu määrä matkustajia

paikkainen vaihtovelkakirjojen Paikkoja rajoitetusti. Ei etsiä Cabrio mennä paljon matkustajia, koska paikkoja on rajoitetusti: ne ovat yleensä kaksi tai neljä korkeintaan. Lisäksi takana ovat jonkin verran pienempiä ja vähemmän jalkatilaa. Vaihtovelkakirjojen on suunniteltu nauttia kuljettaja, eikä muita matkustajia. Pitää tämä mielessä, jos sinulla on perhe.

Pikku autonkatot kapasiteetti4. Osta autonkatot: puunrungon vähän kapasiteettia

että vaihtovelkakirjojen sinulla on vähän tilaa käytettävissä lastin takakonttiin. Ei ole väliä kuinka suuri ja kauan valitusta mallista. Kupu on yleensä tallennettu se, mikä johtaa kapasiteetin menetystä. Tarkista tila voi vielä matkalaukku tai vaunun, koska todennäköisesti et voi ottaa paljon enemmän.

5. Osta autonkatot: tyyppiin katot

Mikä katto pidät? Ei kaikki vaihtovelkakirjojen on samantyyppistä katon. Täällä ovat eri tyyppisiä katot ja niiden avaamista.

- Avoauto sisäänvedettävä kovakatto: He ovat ehkä hitaampia avaamaan avattavan katon ja vievät enemmän runko tilaa, mutta sen eristäminen on parempi. Ne ovat aina sähkö- ja vaativat vähemmän huoltoa.

- Avoauto kangas katto: Aluksi he olivat kaikki käsin, mutta nyt useimmat ovat sähköisiä. He ovat entistä paremmat eristys on yleensä laajempi valikoima värejä. Huolto on tarkempi.

- Targa avoautojen kattoliiketoiminnan tyyppi. jäykkä elin rakenne mutta katon aukko on täynnä ja pitäminen poistamalla irrotettavat osat. Yleensä se on jaettu kahteen osaan siten, että se voi ajaa vain yksi osa sijoitetaan.

- Avoauto kattoluukun: Ne ovat rullattava pressu tai arkki. Ovatko katot, jotka tekevät välivaihe ennen avoauto, jossa on ylivoimainen perinteiseen taitto kattopinta.

Muuten, Solar autoja tai vaihtovelkakirjojen eivät panoraamakattoterassilla.

Autonkatot: bensiinin tai dieselöljyn6. Osta autonkatot: Diesel vai bensa

Sama kuin jos etsit perinteisen auton, on tärkeää olla selvillä liikuttelu viipymättä. Kun kyseessä on Cabrio on tärkeää ottaa huomioon rumorosidad moottori. Olisi tarkoituksenmukaista valita moottoria, joka ei tee liian paljon melua.

7. Osta autonkatot: turvallisuus

olemme vakuutus? avoautot turvallisuus kaatumisen varalta voi tulla paljon pienempi kuin hardtop auton. Meidän on tarkasteltava joitakin seikkoja, kuten turvallisuus kaatumisen varalta baareja.

8. Osta autonkatot: käyttö ja ihmisten määrä perheessä

Ennen päätöksentekoa ... ajatella joka lähinnä aiot käyttää ja kuinka moni on perheen. Kiire, kun olet menossa pulittaa tarpeeksi rahaa, se on väärin, koska ovat kiire.

9. Osta autonkatot: Maahantuoja kattava testi

Testaa ja testaa. Ei kannata "istuttaa backsides" kuljettajan istuin. Jos menet jälleenmyyjä, pyydät testata autoa ja kosketa mitä sinun täytyy pelata. On tarkastettava toiminnan avaaminen ja sulkeminen katto ja vuodot.

10. Osta vaihtovelkakirjalainan auto: ajo kausi

Vaikka voit ajaa milloin tahansa aikaan vuodesta kanssa autonkatot, Ihannetapauksessa tehdä näissä puoliajalla, eli Syksy ja kevät. kanssa autonkatot Sen on oltava enemmän kuin koskaan läsnä sade, allergiat ja saastuminen kaupunkien jos haluat Roadster.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Vaihtovelkakirjojen autoja, jotka kuluttavat vähemmän

- Halvin vaihtovelkakirjojen aika

- Top 10 klassista avoautojen historia

- Vertaa jopa kolme autoa kerralla

- Kaikki todellinen kulutus autojen

- Uusien autojen hintoihin

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi