Upeimmat sähköautojen 2016

Upeimmat sähköautojen 2016

luultavasti 2016 liittyy kohta taivutus että historia sähköautojen. ehkä skandaali muuttaminen päästöt epäpuhtaudet Volkswagen Se on osaltaan tätä, mutta totuus on, että jätämme 2016 näkymiä näille hyvin erilaiset kuin vuosi sitten käyttövoima. Nyt on olemassa monia enemmän vaihtoehtoja, molemmat ostaa suunnitelmien tulevina kuukausina, vaikka saapuminen uudet valmistajat; autonomia enää suuri ongelma, vaihdellen useissa tapauksissa Yli 400 km hyväksyntä; nopeampi lataa, enemmän tankkauspisteiden kaupungeissamme ja ja hinta eivät ole niin poissulkevia.

Katsotaan, mitä malleja, jotka syystä tai muuta ovat lisänneet odotuksia ovat.

Faradayn Tulevaisuuden FFZERO1

Kalifornialaisen näyttelyesineet tässä kilpa prototyyppi FFZERO1 Faradayn Future 1000 CV modulaarinen alusta joka vuodesta 2018 tulee olemaan tuotannon malleja. Se on erittäin joustava, ja mahdollisuus ottaa yksi neljälle moottorille ja järjestelmä akut ketju.

Hyundai Ioniq

Ioniq Korean yhtiö sallii alle sama elin valita kolme käyttövoima, kuten auton sähkö-, hybridi- tai hybridi pistoke. Ensimmäinen vaihe on jo todellisuutta, julkistaa autonomia 280 km, se on 120 hv ja tulee myyntiin keväällä 2017 alkaen 34500 euroa.

Jaguar i-PaceJaguar I-Pace

Ensimmäinen sähköauto tulee olemaan brittiläinen yritys 5-paikkainen SUV, kanssa kaksi moottoria kehitysmaiden 400 hv, kanssa, joka kiihdyttää 0-100 km / h 4 sekuntia, ja autonomia ylös 500 kilometriä. Jaguar odotetaan I-Pace osuu autoliikkeiden vuonna 2018.

Leeco LeSEE

Ehdotuksen Leeco kiinalainen valmistaja LeSEE tarjoaa mukavan sedan ilma coupé nopeampaa, halvempaa ja myynti ennen Tesla S

Sukupolven Mercedes EQ

Esitetty viimeinen Pariisin autonäyttelyssä, tämä prototyyppi ei ole vain näkemys allekirjoittamisen tähti sähköistäminen ajoneuvojen vaan herättää Perhe arkkitehtuuria sähköautojen joka menee myyntiin 2020.

NextEV NIO DS9

Itsenäiseksi julistautuneen kuin sähköauton nopeampi maailman nopein kierros auton tämäntyyppisen Nürburgring (7: 05,12), Kiinalainen NextEV NIO DS9 on neljä moottoria yhdessä kehittämä 1360 CV jolla kiihtyy 0-100 km / h 2,7 sekunnissa ja saavuttaa 313 km / h. Luvataan joka on yli 400 kilometriä.

Tesla Model 3

Todennäköisesti yksi eniten malleja on vanginnut otsikoita maailmanlaajuisesti. Jälkeen Roadster, S-mallin ja Malli X yksinomainen nyt tulee vaihteessa tämän Teslan Model 3 sedan viisi paikkaa, toimintakykyyn autonominen ajo, 350 km autonomian, kiihtyvyys 0-100 km / h alle 6 sekunnissa ja Yhdysvaltain hinta noin $ 35,000, joka tekee siitä helpommin muihin taskuihin. Lopulta käyttöön myynnin suuria massoja, mutta se on edelleen nähdä, jos ne täyttävät koko kysynnän ja olla noin 400000 pedidos- ja jos toiminta on kannattavaa, jos, kuten näyttää, se laajenee ajan myötä.

Venturi VBB-3

Ansio Venturi VBB-3 oli voittamaan nopeusennätyksen sähköautolla rekisteröity Suolajärven Bonneville (USA) 495 km / h, kaukana yli 600 km / h, jota varten se on suunniteltu.

Volkswagen tunnus

Se on ensimmäinen tärkeä askel kohti perhe sähköautojen. Kyllä, ne ovat jo myynnissä e-Golf ja sähköisen Volkswagen Up!, Mutta tunnus on ensimmäinen, joka on modulaarinen pakki. Golf sähkö edustaa uusi muotoilu DNA tuotemerkki, suuri livability ja modulaarisuus, taka moottori 170 hv ja erikokoisia akkuja -emplazadas alla lattia- autonomia on 100-600 km joka alentaa hintaa auton tarpeiden mukaan kunkin kuljettajan ulottuvilla. saatavissa koska 2020, vuonna 2025 se vapauttaa täysin itsenäisesti ajo, jossa on sisäänvedettävä pyörän, joka häviää, kun se on aktivoitu.