ABC Kuljettajan talvella

On neljä eri kokoa näistä tapauksista.Holkki, jossa on joustava, sopii renkaan.Ketjut, kiristimet paremmin.Spikes Spider nimeltään Centrax.

mahdollisesti lumiketjut olla paras liittolainen voittaa nämä vaikeudet. Mutta se ei ole aina helppo laittaa ketjut.Johtaja Traffic, Pere Navarro, myönsi jokin aika sitten, että "laittaa ketjut alhaisissa lämpötiloissa, jäätelöä ja tietyissä olosuhteissa se maksaa paljon, se ei ole niin yksinkertaista."Siksi annamme sinulle kiihtyi kurssi miten asentaa niitä, mitä ostaa ja miten pitää ne. Kuten kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, älä missaa video tarjoamme tähän suuntaan. Kerromme teille askel askeleelta, miten toimia.

ABC Kuljettajan talvellaABC Kuljettajan talvella
Jae vuottakatsella videoita
ABC Kuljettajan talvella
ABC Kuljettajan talvella
  • Miten laittaa ketjuja?
ABC Kuljettajan talvella
ABC Kuljettajan talvellaABC Kuljettajan talvella
-Käytännössä kotona opetella koota ne nopeasti.
- Aina kuljettaa raskasta käsineet pitää kädet jäähtyä sinäkin.
- Sinun täytyy käyttää niitä, kun lunta kertyy.
- - Niiden pitäisi aina sijoitettava neliveto. ajoneuvot AWD johtoon etuakselin.
- Jos on poutaa, se on parempi mennä vähemmän matkustellut alueilla tien: siellä, Ketjujen pito parempi. Kun enemmän, me kiertämään seuraavia merkkejä toisiin ajoneuvoihin.
- Maksiminopeus, joka voi siirtää ketjuja on 50 km / h.
- Ne puretaan kun lumi katoaa. Käytön jälkeen, niiden on pestiin kuumalla vedellä ja kuivaa ruostumisen estämiseksi.
Muista, että jouset ovat ainoa ratkaisu, joka takaa liikkuvuuden lumella. "Suihkeet" jotka ruiskutetaan -The rengasketjun nimeltään Liquid vain väliaikaiseksi tarttuvuus ja, vaikka ne voivat olla hyödyllisiä hätätilanteessa. Lisäksi sen käyttö on kielletty avoimella tiellä.
Useita ketjuja ja sen hinta voi vaihdella 20-300 euroa. Yksinkertaisin ovat ne, jotka eivät ota jännitystä, mutta on syytä meille joitakin, jotka ovat tämän laitteen: ne eivät ole paljon kalliimpia ja vältetään meidän tarvitse pysähtyä kiristää kun alamme ampumalla heitä. Lisäksi ne pysyvät keskittynyt ja vähentää tärinää.
ABC Kuljettajan talvellaABC Kuljettajan talvella
katsella videoitakatso video
ABC Kuljettajan talvella
ABC Kuljettajan talvella
  • Ketjun eri järjestelmien
ABC Kuljettajan talvella
ABC Kuljettajan talvellaABC Kuljettajan talvella
Johon heillä on timantin muotoinen piirustus Ne tarjoavat "extra" turvallisuutta, koska renkaiden aina löytää yhteydet, joista astua. Jotkut heistä ovat jäänmurtaja renkaat keskiosassa. Ne ovat kalliimpia, mutta myös sopivat paremmin kovaan käyttöön.Yksi modernin laitteita kutsutaan Spikes Spider Centrax. Ovat samankaltaisia: runko on valmistettu kestävästä materiaalista ulottuu kulutuspintaa pitkin. Tärkein ero näiden kahden mallin on, että edellinen vaatii ennen asennusta, kun taas toinen ei. Molemmat antavat erinomaisen tuloksen, vaikka ne ovat kömpelöitä ja vievät paljon tilaa tavaratilassa. Sen hinta on noin 300 euroa, riippuen rengaskoko.Kun ostaa niitä, katsokaa toimenpiteitä renkaiden ostaa ketju, joka tukee niitä. Tiedätte, että tämä tieto on kirjoitettu sivuilla pyörien. Saat myös oman käyttöopas. Yleensä kahleissa laatikoissa luettelon toimenpiteistä, jotka ovat hyödyllisiä näkyy.Kaiken kaikkiaan hyvä neuvo ostaessaan niitä on arvioida käytöstä annamme heille. Jos aiomme käyttää päivittäin, esimerkiksi työn, se on parempi valita laadukkaita, vaikka ne ovat kalliimpia. Sen sijaan saada meidät pulasta voi palvella melkein mitä tahansa merkkijonoa.
Painaa Espanjan markkinoilla edellyttää kangasta ketjuja. Yhtiö tuottaa Norja AutoSock ja ovat yksinkertainen tuppi elastinen, se sopii renkaan sekunneissa.Kangas, joka koostuu eivät luiskahda lumella tai jäällä ja sen laatijat sanovat yhtä tehokas kuin perinteinen. Lisäksi, ne keskittyvät yksin pyörän, ei punnita, voidaan pestä ja varastoida missä tahansa.

Nykyisin ne maksavat 90 ja 100 euroa, hinta, joka voi tuntua suurelta, jos emme käytä niitä paljon. Mutta vähän perehtynyt kun kuljettajat laittaa ketjut unohtaa hinta vain nähdä, kuinka helppoa on asettaa tämä Norja "keksintö".

Kangas ketjut myydään neljää eri kokoa: 54, 58, 62 ja 66. On toivottavaa tietää, koska tämä numerointi ei vastaa tyypillistä laskentatulosten metallisten ketjujen. Kun ostaa niitä, tarkastellaan ohjeita, jotka on painettu pussin. Niissä voi selvittää, mitä on koko tarvitset auton. Jotta voisimme tietää, vain kaikki kevyillä mailla, kuten Suzuki Jimny voi kuljettaa. Valmistaja ei suosittele muita 4x4 luetteloon malleja, joita voidaan asentaa.

Milloin circulemos ketjut yrittävät kasvattaa turvaetäisyys eikä voittaa nopeuden 40 km / h, koska jos meidän täytyy pysähtyä, jarrutusmatka kasvaa.Käveltyäsi ensimmäisten muutaman metrin se sopii jännitys ketjussa, koska liikkeen ovat voineet menettää joitakin jännitteitä. Kun sitä ei tarvita käytettäväksi, siirrymme purkaa, koska sen väärinkäyttö heikentää päällysteen ja epämiellyttävä ajo, koska ne tuottavat melua ja tärinää.että alku Käytämme samaa kaavaa esitetty jään eli toisessa nopeudella ja yrittää lisätä suurimpia vaihteita, jonka avulla voimme moottori. että alas portti tai rinne lausutaan pyrkivät auttamaan moottorijarrusanka hidastamalla vaihdetta.Laki edellyttää saattamista ketjut tai muut hyväksytty liukuesteet vähintään yksi pyörä kullakin puolella ajoneuvon tai käyttää erityisiä renkaita (kontakti- tai kynnet).