5 sähköautot lisää myydään Espanjassa vuonna 2015

5 sähköautot lisää myydään Espanjassa vuonna 2015

Sähköinen Smart oli menestynein laatuaan, jossa 388 yksikköä, ennen Nissan Leaf, jossa 344 yksikköä; Renault ZOE kanssa 312 yksikköä; Renault Kangoo, jossa 267 yksikköä, ja Nissan ENV-200, jossa on 257 yksikköä.

Useimmat näistä rekisteröinneistä, 1005, esiintyi Madridissa, mitä olet kasvanut 112,47 prosenttia kaupungin. Vastakkaisella puolella ne on asetettu Ceutan ja Melillan, jossa ei tapahtunut mitään rekisteröintiä Sähköajoneuvojen.

Sähköautot ja maastoautojen kasvatti myyntiään 35,78 prosenttia ja oli 1461 yksikköä.

Suhteen viime kuukauden aikana, kokonaismyynti oli 269 laitetta eli 1,89 prosenttia Joulukuussa 2014. Päinvastainen suuntaus jatkui sähköautot ja katumaasturit, joiden myynti laski 39,35 prosentista 94 yksikköä.

Nämä tiedot osoittavat, että vaihtoehtoiset palamisen ajoneuvot -híbridos ja Eléctricos- ovat kasvava läsnäolo Espanjan laivastoon vuonna 2015 niiden osuus 2 prosenttia.

Näiden tietojen kädessä, Anfac korostettiin tarvetta jatkaa kehittämässä toimivien moottoriajoneuvojen vaihtoehtoisten energialähteiden ja kehittämisessä ja parantamisessa infrastruktuuriverkosta.

Ympäristö ja liikenneturvallisuuden ovat etusijalla autoteollisuudelle ja siksi ala kehittyy jatkuvasti löytää innovatiivisia menetelmiä, joilla parannetaan ilmanlaatua kaupungeissa, hän sanoi.

Anfac muistutti myös, että hiljattain käyttöön liikkuvuussuunnitelma ehdotettuja seitsemää toimenpiteitä johtaa päästöjen vähentämistä kaupungeissa jopa 70 prosenttia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Nissan sähköautot ovat mobiili energialähteitä

Porsche Mission E, vihreää valoa sähköllä urheiluauto

sähköinen kuorma, Ruotsi testasi 'Trolecam'