Härkä, The ‘Lamborghini’ käsityöläinen Spanish

Härkä, veneet urheilu'made in Spain'Härkä, veneet urheilu'made in Spain'Härkä, veneet urheilu'made in Spain'Härkä, veneet urheilu'made in Spain'

Härkä Se voi ylpeillä on yksi käsityöläinen autonvalmistajien made in Spain ". perustuu Valladolid, merkki "espanjalainen härkien syntyi Vuoden 2010 alussa: Täysin Espanjan pääkaupungissa ansiosta intohimoinen yrittäjiä autot yhteistyössä pienellä brittiläinen valmistaja. Niin projekti, joka jatkuu tänään noussut kaksi urheilu omalla etiketti maamme: Tauro V8 Spider ja Tauro V8 Coupé.

Kaksi timanttia pyörillä luotu niin täysin käsintehty, kanssa ulkoisten toimittajien (Tauro sanoo, että useimmat ovat espanja), jossa urheilullisuutta, ylellisyys, huomiota yksityiskohtiin, arvokkaita materiaaleja ja yleensä, laatu shape urheilua etumoottoriseen ja taka-. Ja, tietenkin pieninä sarjoina, niin että jokainen malli on ainutlaatuinen. Jotain, joka myös myötävaikuttavat Useiden muokkausmahdollisuudet, Sekä ulkoa ja värit tekstuurit: sisäasiainministeriössä voimme tavata hiilikuidusta, nahka, Alcantara, alumiini, ...).

Tauro V8 Spider

Ensin tuli Tauro V8 Spider joka, kuten voitte kuvitella, Mount V8-moottori. Eikä V8 ketään, mutta yksi ei enempää eikä vähempää kuin 6,2 litraa Small Block "siirtymä ja General Motors alkuperää. Sekä Spider suljetun version -Tämä viimeksi Coupé perustuu descapotable-, tämä valtava mekaaninen kehittyy 440 hv teho 6200 rpm ja 59,7 MKG vääntömomentti 4400 rpm. varteenotettava numeroita, jotka voidaan nostaa 480 hv ja 65.7 mkg päivystää Vaihe 1 valinnainen valmistus, ja jopa 530 hv ja 67.6 mkg vuonna 'Phase 2'.

Standardia, moottori liittyy käsivaihteisto 'Tremec' kuusivaihteinen, mutta vaihtoehtoisesti voit valita kuuden nopeus automaattivaihteisto, General Motors on peräisin. Vallansiirto ja vääntöä saavuttaa takapyörien kautta tasauspyörästön. Urheilullisuutta, kuten näette, on pyhimys ja merkki Taurus. Ja jos et usko, katso tiedotteessa ja valokuvia laajasta galleriasta.

Tauro V8 Spider

Tiedot: Tauro Tauro V8 Spider Coupe V8

- moottori: V8 Small Block ", 6162 cc, 440 hv, 59,7 mkg vääntömomentti.

- Maksiminopeus: 295 km / h (310 km / h Coupé)

- Kiihtyvyys 0-100 km / h: 4.0 sekuntia.

- Mitat (pituus / leveys / korkeus / akseliväli): 4,42 / 1,90 / 1,22 / 2,41 metriä.

- suspensiot: etu- ja riippumaton taka; 3 valinnainen suunnassa pellit.

- osoite: hydraulinen teho.

- jarrut: rei'itetty edessä 360 mm, 335 mm rei'itetty takana.

- renkaat: Michelin Super Sport 245/40 R19 edessä, 275/35 R20 takana.

Tauro V8 Spider

Saatat myös olla kiinnostunut

Hyödyllisyys ja kaupunkien 'made in' Espanjassa

Kompakti ja kapakoissa 'made in' Espanjassa

Pyhäkkö unohdettu autojen (kuvat ja video)

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi