Ritari Ässä ja muita klassikoita

Knight Rider: Pontiac Firebird Trans AMJoukkue V: GMC Vandura G-1500 (1983)Joukkue A: Chevrolet Corvette C4Batman (1960): Lincoln Futura

Keskusteltuaan autoja nykyisen tv-sarja, emme voi sivuuttaa eniten myyttinen. Koska se on KITT mahdotonta unohtaa, musta ja punainen van joukkue Ferrari Testarossa tai valkoinen Sonny Crockett Miami Vice. Heidän kanssaan olemme kasvaneet ja olemme yllättyneitä jättäen kanavan kun kiinni herätyksen. Dan yhtä puutteellinen erikoistehosteita tai lattea skriptit ja vähän käsiteltyjä. Ne ovat aina sydämissämme.

Musta superauto puhuminen, ajo yksin, on tunteita ja pystyy lentää ilmassa. Onko mitään parempaa? KITT, joka tunnetaan nimelläritari Ässä'Ritari Ässä Espanjassa tai Yhdysvalloissa Se oli auto, joka haaveillut kaikille lapsille.

Vaikka se on tällä hetkellä yksi legendaarisimmista autoja autoilun historiaa, pystyy huutokauppaamien satoja tuhansia dollareita, Pontiac Firebird Trans AM, moottorilla V8 310 hp ja valmistettu 1973-1076, Hän ei ollut kovin onnistunut. Vain tuotannossa kolme vuotta, amerikkalainen teollisuus hylkäsi sen 70-luvun lopulla 'vanha'. Jo 80-luvulla, Glen A. Larson valitsi Motors lahjoitti yhteensä neljä yksikköä Firebird Trans AM muuttaa sen KITT ja General. Loppu on historiaa.

Musta punaisella raita ja voittamaton. Niin oli van jossa Hannibal, Phoenix, MA Baracus Murdoc ja hänen seikkailuja juoksi. pomminkestävä, ampumista ja yhteenotot, tämä sarja 80-luvulla teki kuuluisalle GMC Vandura G-1500 1983. Hän ikuisti elämää. Valinta Tämän van tuottajien ollut sattumaa, oli joitakin bonustuotetta kuten kattoluukku. Lisäksi se jätti tilaa seitsemän matkustajien ja sen moottorilla 5,7 litran V8 ja 150 hv.

Lisäksi on mainittava näyttäviä Chevrolet Corvette C4 1984 Kiinteistövälitys dandy sarja: Phoenix. Flirt söpö palkkasotureita pidetään tätä ihme hänen autotallissa, urheilua, joka niin pitkälle kuin suunnittelu on huolissaan, se tuntui edellä aikaansa ja mielenkiintoisesti, oli myös moottorin 5,7 litran V8 vaikka 205 CV.

Vaikka on ollut Ferrari Testarossa Sonny Crockett valkoinen joka on siirtynyt historiaan, kun ensimmäinen ja toinen kausi tämän lumoava poliisin johti toisen Ferrari A Spyder Daytona 365 1972 GTS musta väri. Tai siltä se tuntui, koska itse asiassa se oli kopio on Corvette C3 1980 Beryl McBune asiantuntijatyö. Menestys sarjassa teki tunnetuksi Enzo Ferrari väärentämistä ja tuomitsi McBune, joten tämä Daytona Spyder oli sarjasta poistettujen. Vastineeksi, Ferrari lahjoitti oman sarjan kaksi uutta yksikköä Testarossa Ferrari (1986) joka, toisin kuin tunnetut, olivat maalattu valkoinen. Ajatuksena oli Enzo Ferrari itsekin: valkoinen oli paljon parempi mustan yöaikaan. Hän osui täynnä.

Sunbeam Tiger 1965 I-sarja kahdeksan sylinteriä V 4,2 l 164 hvremake sarjan vuonna 2008, elokuvan pääosissa Steve Carell, käytettiin jälleen

Emme puhu Tim Burton Batman, eikä Tank Christopher Nolan tarinan. Ennen kuin kaikki se, siellä oli sarja 70-luvulla Batman sukkahousut ja 'vatsa' kuka hän oli liitettävä tällainen legendaarinen kuin näyttäviä mount. Tarina ensimmäinen Batmobile on täynnä romantiikkaa.

Tämä malli 'viritetty' olla DC supersankari auto oli todella Lincoln Futura. Se oli prototyyppi suunnitellut Bill Smith tilaama Lincoln ja Mercury. Erään näkökulman avaruusalus kulki tyyliin 60s, hän esiintyi useissa autoteollisuuden näytteissä odotettua menestystä. Lopuksi, tämä yksi yksikkö Hän oli päätyä romukauppaan mutta suuri George Barris -known suunnitella auton Ghostbusters, edellä mainittu KITT tai Delorean välillä Takaisin Future- Hän osti sen kaksi dollaria ja muutti sen Batmobile.

Vaikka maailma ei ollut halunnut suunnittelu Smithin Barris tuntui täydelliseltä: 90 prosenttia komponenttien Futura jäi auton Batman, johon hän lisäsi maalikerros ja joitakin yksityiskohtia kuten lepakon siivet takana. Nykyään tämä jäänne arvo on kaksi miljoonaa euroa.

Mr. Bean auto1000 Leyland Mini MK IVBritish Motor Holdings998 cc nelisylinterinen ja 39 CV

- sarja autot