Ford Kuga: 5 syytä ostaa

Ford Kuga, syytä ostaaFord Kuga, syytä ostaaFord Kuga, syytä ostaaFord Kuga, syytä ostaa

Kunnostettu nyt hieman vähemmän kuin vuosi, Ford Kuga ole lähtenyt voimakkaasti meidän markkinoilla. Myyntiluvuista eivät ole lainkaan huono, mutta Kukoistaa maastoautoalaan ja jonka liikevaihto joka päivästä Nykyinen tilanne maksaa jopa kesken 10 mallia Myydyimmät segmentti. Qashqai, Hyundai Tucson tai VW Tiguan loistaa kirkkaammin ovat saavuttaneet kaupallisesti. Kuitenkin seuraa näköisenä tänään yksi mielenkiintoisimmista malleissa sen segmentin. Osoitamme mitä joku tärkein hyveitä... ja myös joitakin puutteita.

1.Ford Kuga: sportiest

vuotta Fordin antaa kaikille mallien dynaaminen kosketusnäyttö, ja Kuga ei ole poikkeus. Itse asiassa sitä voidaan pitää ensimmäisenä malli käyttöön segmentin tiettyjen annos sportiness. Tänään vielä ylös näköisenä SUV markkinoilla nopeammin. Sähköisellä suuntaan vähemmän vaihteisto ja hyvin tarkka ohjaus, nopea muutos ja hyvin sijaitsee hieman korkea, ja hyvin suora kosketus, Ford Kuga melkein kuin ajo pienempi, alhainen ford Focus. Jopa kehittänyt Focus RS, plus ratsastaa tänään uusi momentti vektorisäätö joka pohjimmiltaan pysäyttää sisällä pyörän kaarreajossa ilmoittautua piirretty paremmin. Tämä malli, jos sen etuveto 4x2 versioita on jo erittäin ketterä heidän jokapyöräveto variantit parantaa entisestään otettaan. Tänään on luopunut aikaisemmasta Haldex varten uusi elektroninen ohjausjärjestelmä ja omat laskelmat nopeammin ja enemmän vääntöä split takapyöriin saada entistä vauhtia. SUV, tietenkin, että kuten paljon ajamista.

2.Ford Kuga: nyt myös mukavampaa

Jos ensimmäisen sukupolven Ford Kuga oli erittäin dynaaminen malli vaan syntiä liian kuiva suspensio tyypin perheen ajoneuvo, joka pohjimmiltaan on hänen toisen sukupolven korjattu hänen vastauksensa. Työskennelleet vaimennus (Tänään joustavampi ja uusi Silentilohkot, laakerit ja taka apurunkoon uusittu), on tullut paljon tasapainoisempi SUV ja Rolling mukavuutta. Hyvin eristetty ja hieman pehmeämpi ohjaus, Ford Kuga on myös lisännyt sen varusteet ja sisäympäristön, mutta tänään, Keski kojelautaan näyttö vain 5 tuumaa on hyvin pieni ja jotain visuaalisesti epätahdissa uuden kilpailijoita.

Sisustus Ford Kuga 3.Ford Kuga: perhe tilaa

Jos, kuten kaikki markkinoiden tutkimukset osoittavat, SUV on vihdoin tullut kaupallinen vaihtoehto minibussilla ja jopa sedan, Kuga on myös sovittaa lisää tuttuja lähestymistapa. Sen viimeisin remontti, lisääntynyt pituus jopa 8 senttimetriä (Se mitattiin 4,52 metriä yhteensä) tarjota enemmän pakkaus- ja lisätilaa. 2 senttimetriä enemmän jalkatilaa mitataan meidän tekniikkakeskus ja erittäin hyvä korkeus, ehkä leveä ja taka viihtyvyyteen täyttää hyvin, mutta ei paras lajissaan, mutta boot itse on parantunut, ja paljon. Ylimääräinen 90 litraa, nyt kirjattu peräti 500 litraa takakonttiin, jotain, joka voi vain ylpeillä segmentissä yhdessä Honda CR-V ja CX-5. Lisäksi sen syöttösuulla on suuri ja pieni, ja nyt on jopa taitto ja kallistuva taka selkänojan kaltevuus lisätä kapasiteettia ja sähköinen portti kädet vapaana -toimintoa (600 € avaimeton pääsy). Ja myös se tarjoaa perhepaketti että 150 euroa, se tarjoaa sähkökäyttöinen lapsilukko ja 230V pistorasiaan.

4. Ford Kuga: moottorit kaikille

Vaikka Fordin aluksi ilmoitti, kynnyksellä alla pienempi SUV Ford EcoSport, Kuga on rakenteeltaan huipputekninen malli ja aina yli 140 hevosvoimaa, että markkinoilla on tehnyt Muutama kuukausi sitten korjata. Glad teimme. Nyt se myydään uusi diesel 2,0 TDCi 120 hv, vain 4x2, joka jätti hyvän maun hänen laajaa vastakaikua ja suorituskykyä. Edellä se säilyttää 2,0 TDCi 150 hv, ja 4x2 ja 4x4, ja toinen Superior 2.0 TDCi 180 CV ja ja vain neliveto. koskien hänen bensiini alue, Ford Kuga tarjoaa moderneja, uusi 1,5 EcoBoost 4-sylinterinen 150 hv etuveto, ja sama 1,5 EcoBoost 180 hv ja koko pitoa. prestacionalmente kaikkivoipa, jossa on suuri pienellä nopeudella ja satunnaisia ​​pehmeys, kyllä, Emme voi sanoa, että he ovat tehokkaimpia luokassaan. Vaikka Ford Kuga väittää on 10 prosenttia tehostivat, siirtymä ja korkea paino (Extra tallentaa jopa yli 100 kilogrammaa vastaan ​​monet sen kilpailijat) rankaisisimme häntä.

5.Ford Kuga: erittäin kohtuulliseen hintaan

Viime aikoina joka kerta joudumme vertailevan Fordin yllätti meidät erittäin kilpailukykyiseen hintaan riippumatta segmentin. Ja kun kyseessä on Ford Kuga, too. Annettiin valta ja laitteet, Ford Kuga 2.0 TDCi Trend 120 hv 4x2 (Alkaa hieman yli 23000 euroa) Tänään taloudellisin vaihtoehto. Tulossa yhdessä tuote kehittää ja laadukkaita, menestys on kaksijakoinen. Kun taas bensiinin avaat Ford Kuga 1.5 4x2 150 hv EcoBoost Trend alle 23000 euroa, toinen suuri hinta mukaan niiden teho ja mekaaninen kyky. Riippuen laitteiden ja voima, Ford Kuga kalliimpaa (2,0 TDCi Titanium 180 hv Powershift S 4X4) ei saavu tai 34000 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ford Kuga 2.0 TDCi testi 120 hv

Ford Kuga: saat tehokkain diesel

Ford reunan: vanhempi veli Kuga