15 autoja, jotka eivät täytä myyntiä odotuksia vuonna 2016

15 autoa, jotka eivät ole täyttäneet odotuksia vuonna 201615 autoa, jotka eivät ole täyttäneet odotuksia vuonna 201615 autoa, jotka eivät ole täyttäneet odotuksia vuonna 201615 autoa, jotka eivät ole täyttäneet odotuksia vuonna 2016

Joka kerta kun tarvitaan vain yksi kuussa tarjoamme sinulle uutisia hetkellä myydyin autoja. Mutta harvoin puhutaan Niille, jotka eivät täytä yritysten odotukset. Usein syy on, että on vaikea luokitella epäonnistumisen tietty määrä myynti, riippumatta siitä, mikä tili oli alkuperäistä tavoitetta valmistajan markkinatilanne, todellisuus segmentin... Mutta, viimeisten 5 kuukautta 2016, Kyllä meillä on tarpeeksi argumentteja antamaan sinulle Luettelo 15 autoja, jotka eivät aivan odotusten mukaan heidän asiantuntemuksensa myyntitietoja Aniacam. Useimmat tarjoaa jopa erittäin hyvä myyntipuhe, mutta tarpeeksi tai eivät ole tiedossa, tai alkavat olla väärin autoja.

Alfa Romeo Mito

vain 19 yksikköä toukokuussa myyty, ja 103 vuoden alusta. Löysä luvut Alfa Mito, ottamalla huomioon kilpailevat kolmannella segmentin enemmän markkinoiden kysyntään ... ja jos johtaja Seat Ibiza on voinut ilmoittautua ja 15000 autoa. Lisäksi viime kuussa sen myynti on laskenut lähes 60 prosenttia vuodesta 2015. Sääli, koska se on apuohjelma, joka, vaikka ei kaikkein käytännöllisin, ei tarjota erittäin houkutteleva design ja hyvä suorituskyky.

Arvioi auton ilmaiseksiBMW 5-sarjan

Emme odota totuutta rekyyli myynti kärsivät BMW 5-sarjan ... ehkä rangaista korjauksia kuten Mercedes E-Class. sisään 190 yksikköä toukokuussa myyty määrältään 913 on vuoden alusta. Ehkä voit uskoa se ei ole huono sedan edustus hänen kaltaisiaan, mutta ilman uudistettu Audi A6 Toukokuussa myytiin kahdesti. Huono asia on se kaikki tulee muistaa, että verrattuna 2015 BMW 5-sarjan Se myy viime kuukausina lähes 40 prosenttia vähemmän yksikköä. Ja se on iso auto, ei ole epäilystäkään.

BMW 5-sarjanCitroën C4 Aircross

Tai alennettuun kuin näet tänään jälleenmyyntisopimuksen Citroën C4 Aircross on nopeutunut. Syntymästään lähtien ollut koskaan menestys, ja en 2016 pysyy vapaassa pudotuksessa: 271 yksikköä päivänä toukokuuta, ja 883 kertynyt hyvin harvat hyökätä kompakti maastoautoalaan muodikasta tänään. Nissan Qashqai, on esimerkiksi rekisteröity 10000 autoa on tänä vuonna tähän mennessä. Tämä malli, joka on kehitetty Mitsubishi lähde, Se kuuluu lähes 14% myynnistä verrattuna 2015.

Fiat 500L Living

esittelemme auto, joka on suuri tuntematon. Äläkä desmerecerlo, saati, koska sen hinta On erittäin tilava 7 paikkaa ja erittäin hyvä yleistä suorituskykyä. Puhuimme Fiat 500L Living, laajennettu versio ja enemmän kapasiteettia kuin 500L. Se on myynyt 25-autoista päivänä toukokuuta, ja 179 koko 2016. Sääli, koska jos yrität sitä, vakuuttaa attribuutteja kuin suuri perhe. Se on itse asiassa, 7-paikkainen pienempiä ulompi pituus markkinoilla.

Ford B-Max

Se tuli markkinoille tehdä paljon melua sen utelias jossa pieni tila-auto taka liukuovi ilman tukipilari, mutta kumpikaan Ford B-Max on täyttänyt odotukset. Vain 64 autoa toukokuussa myyty ja 309 YTD, lähes 30 prosenttia vähemmän vuonna 2015. MPV formaatti ei ole epäilystäkään siitä, että nykyään ei onnistu.

Ford B-MaxHyundai i40

Toinen malli, joka vakuuttaa, mekaaninen, avaruus, käyttäytyminen ... mutta ei myydä sen pitäisi. Hyundai i40 puhutaan upea peruskorjaus on ollut vähemmän kuin vuosi sitten. Toukokuussa se myi 160 yksikköä, ja va 757: se on ohi 17 prosenttia vähemmän kuin 2015. VW Passat, esimerkiksi, on myyty yli 4200 yksikköä. Silti me vakuuttaa teille ei petä.

Lexus IS

Pelata eriarvoiseen ehdoin kilpailijoistaan ​​jälkeen myydään vain versiossa 300 h hybridi, mutta silti sen liiketoiminnan tuloksia ovat löysällä. Lexus IS Se ilmoittautunut 81 yksikköä toukokuussa ja 304 tänä vuonna tähän mennessä ... kun Audi A4, myy esimerkiksi 4000. Toistaiseksi vuonna 2016, lisäksi Lexus IS myynti on laskenut yli 28 prosenttia. Toinen hyvä auto, joka syyttää markkinatilanteen ja pulaa alue.

Mazda 3

Mazda 3 iskut segmentin enemmän kysyntää tänään, Racing VW Golf, Renault Megane, Opel Astra... Ja tulos, vaikka se on erittäin hyvä suorituskyky kompakti, tilava ja hyvä mekaaninen kosketus, ei ole hyvä. Segmentti sijaitsee 19. asema myynti: se toukokuussa myi 296 yksikköä ja tänä vuonna tähän mennessä 1441 autoa. Positiivisen Tosiasia on, että tänä vuonna näyttää siltä, ​​että jotain on valinnut hänen numerot: ainakin on kasvanut lähes 13 prosenttia. Jos tämä jatkuu, jättää lista ... ja enemmän uusi dieselmoottori juuri ottanut käyttöön.

Mazda 3

Nissan Pulsar

Toinen pieni, että ei ole vastannut odotuksia. Lisäksi se lupasi investoinnin Nissan, tukema menestys Qashqai ja valmistaa myös Barcelonassa. Mutta kuukautta myöhemmin, tietoja ei mukana Nissan Pulsar: se toukokuussa myi 362 yksikköä, ja tänä vuonna tähän mennessä 1914, jotakin parempaa tietoa kuin Mazda 3, mutta silti riittämätön ottaen huomioon, että se on malli, joka tarjoaa leveys ja tavaratilan luokka ja hinta maailman kilpailukykyisin. Vuonna 2016 myös se menee alamäkeen: Se on myyty 43 prosenttia vähemmän vuonna 2015.

Renault Twingo

muu kuin sukupolvi on muuttunut ei kasvua ja myyntiä. Puhuin Renault Twingo kehittämä Mercedes ja Smart. Pieni kansalainen, flirttaileva, takaveto, suhteellisen suuri ... mutta myydään hyvin vähän: Hän ylioppilaaksi päivänä toukokuuta 66 autoa, ja tänä vuonna tähän mennessä 263 yksikköä. Sijalla 15 segmentti ja tänä vuonna tähän mennessä on laskenut 34 prosenttia myynnistä. Toinen segmentti, joka näyttää menevän alamäkeen.

Skoda Rapid

Halpa, tilava ja hyvä valikoima, moderneja moottoreita ... Misunderstood? Ehkä hieman, tuntematon auto. Skoda Rapid kääntyä, että Toukokuussa se myi 70 yksikköä, ja 391 autoa tänä vuonna tähän mennessä. Sijalla 30 segmentti korkea myyntimäärät, epätavallisia luvut tuotemerkin kuten Skoda. Epäonnistuminen varmasti tekeillä.

Skoda RapidSmart Forfour

sama Renault Twingo Case. Itse asiassa, ne jakavat samaa alustaa ... ja sama vika. Smart keksiä sen utilitaristinen ajatus myynti parantaisi, mutta toisen sukupolven Forfour ei ollut kaupallisesti luonnosta. Ehkä osittain siksi se on kallis tuote. silti niiden myynti paranee jonkin verran verrattuna Twingolla, ilmoittautua 193 autoa toukokuussa. Kyllä, verrattuna 2015 se edustaa lähes 40 prosenttia vähemmän.

Subaru XV

toinen mielenkiintoinen SUV tähtääviä muoti segmentin ja se on ollut taka huonosta myynnistä. Subaru XV on kuva-road voima ja hyvät valmiudet, mutta myös rajoitetun kaupallisen verkon ja vähän julkisuutta. Vuonna toukokuussa 75 yksikköä ilmoittautunut, ja Vuoden alusta on 345 rekisteröinnit. Se on numero 23-sijoittui SUV luokassaan.

Suzuki S-Cross

Toinen SUV ... ja tämä itse emme osanneet odottaa sitä. Pidimme kun testasimme uusia Suzuki S-Cross: on Dieselmoottori 1,6 iskevä ja hyvin sisältöä kulutus, plus erittäin hyvä yleinen amplitudi ja erittäin onnistunut ajettavaksi. Kuitenkin, kuten Subaru on myös rajallinen kaupallinen verkko. Toukokuussa vain 17 autoa myytiin, ja ensimmäiset 5 kuukauden aikana se on ollut määrä 80. numero 26 laatuaan ja huomaavainen, tänä vuonna tähän mennessä on laskenut verrattuna 2015 lähes 70 prosenttia sen liikevaihdosta. Juuri mitään.

Volkswagen Scirocco

Houkutteleva ja erittäin aggressiivinen kuvan Scirocco joutui Volkswagen Golf kuten urheilullinen kompakti coupe ja enemmän emotionaalista. Mutta se ei ole päättynyt juoksettuman huolimatta tarjoaa vaarallisinta imago. Näyttää siltä, ​​että vuonna 2016 on hieman parantunut myynnin, mutta silti ne jäävät vähäisiksi olla kompakti auto ja VW. Vain 147 yksikköä päivänä toukokuuta ja 539 on va luvut ovat hyvin suosittelun. Mutta ... et kerro minulle se ei ole autoa, joka houkuttelee?

Saatat myös olla kiinnostunut:

Harvinaisin autoja maailmassa

Kiinalainen kopiot raivostuttavin autojen