Nissan Juke ja kaupunkien SUV kilpailijoita

Nissan Juke ja kaupunkien SUV kilpailijoitaNissan Juke ja kaupunkien SUV kilpailijoitaNissan Juke ja kaupunkien SUV kilpailijoitaNissan Juke ja kaupunkien SUV kilpailijoita

foorumi Utility B-segmentin auto, mutta muotoilu muistuttaa SUV tai SUV (hieman kohonnut kehon suhteessa maahan kehon suojavyöhykkeitä, ylisuuria puskurit, jne), nämä ovat ääriviivat "Jakosuotimet tai kaupunkien SUV, n Nissan Juke Hän oli kunnia luovuttaa tämän segmentin nousuun.

Nissan Jukesisään 2014, Nissan on alkanut markkinoida 'Restyling' Juke, se jonka kantaesitys tapahtui päivittämistä alue Geneven autonäyttelyssä tänä vuonna. Tässä uudistettu Juke, riskialtista ja futuristinen muotoilu on edelleen yksi sen vahvuuksista sekä päivittämällä mekaaninen alue, joissa sillä uutuus uuden bensiinimoottori 1,2 DIG-T 115 hv (Lisätietoja Nissan Juke 2014).

Monet autonvalmistajat haluavat istuttaa taistelu Nissan Juke, yksi autoista myydyin Nissan Euroopassa isoveljensä, Qashqai. Tammi-syyskuussa tänä vuonna, juke Se on toinen malli sen segmentin ilmoittautunut vain ylitettävä Renault Captur (Jota aiomme puhua). Mutta miten ne ovat uusi Juke kilpailijat? ¿ja sen nykyinen kilpailijat? Analysoimme niitä lyhyesti.
Enemmän nykyisen valikoiman Nissan Juke

Urban SUV tulossa ...

Jeep Renegade

Jeep Renegadesaapuminen Jeep Renegade Espanjan markkinoilla on välitön. USA suunniteltu ja valmistettu Italiassa, pienin Jeep päin B-segmentin kanssa ominaisuuksia totta SUV, mutta myös erittäin houkutteleva kuva, joka väittää paljon potentiaalisia asiakkaita. Sen rakentaminen, arkkitehtuuri työllistää "pieni laajuinen" voimme myös löytää fiat 500L -ja voidaan käyttää tulevaisuudessa 500X täysin veto kanssa erilaisia ​​mekaanisia kokoonpanoja johtaa täyden valikoiman. siellä 4x2 ja 4x4, ja muuttamalla manuaalisesti nopeudet 5 ja 6, kahden kytkimen DCT 6 suhteita ja, etenkin, yksi Automaattinen vaihdetta 9.
Lisää Jeep Renegade

fiat 500X

fiat 500XJa olisit aikaisempaa arviota, uusi fiat 500X jakaa teknistä geenejä Jeep Renegade. Konepellin alle, voit liittää Neljä bensiinimoottorit -1.6 112 hv, 1,4 Turbo MultiAir II 142 hv 1,4 MultiAir II 172 hv ja 187 hv Tigershark 2,4 ja muut kolme diesel -1,3 Multijet 96 hv, 1,6 Multijet 122 hv 2,0 Multijet ja 142 hv. Piirre Panda Cross järjestelmän olemassaolo "Traction Plus, voi lähettää vääntömomentin taakse (in etuveto) ennen merkittävän menetyksen vetopyörien. Mukaan versioita, saatat myös yhdistää AWD. Enemmän tietoa Fiat 500X.

Suzuki Vitara

Suzuki VitaraÄskettäin esitettiin Pariisin autonäyttely 2014, Suzuki Se antaa tietenkin muuttaa nimensä Vitara (josta toistaiseksi, ilman sanaa Grand, varattu SUV me kaikki tiedämme isompi). Nykyaikaisempi, nuorekas tyyli ja jopa urheilun väriaineet, The Suzuki Vitara uusi Se mitattiin 4,17 m ja tarjotaan aluksi kaksi moottoria: yksi 1,6 bensiini 120 hv ja 120 hv 1,6 Diesel. On etuveto versiot ja AWD Allgrip, laite ja julkaistiin SX4 S-Cross. Jaksossa turvallisuutta ja mukavuutta elementtejä kuten järjestelmän ne sisältävät "Tutka Jarrutusapu ", joka varoittaa kuljettajaa, jos se havaitsee vaara törmätä auton edessä kaupungin ja aktivoi automaattisesti jarruja juuri ennen onnettomuutta. Suzuki Vitara lisää

Nykyisen kilpailu Juke

Opel Mokka

Opel Mokka Opel Mokka Se on yksi suora kilpailijat juke. Se on hieman pidempi kuin Nissan malli 4,27 m pitkä 4,13 m verrattuna Juke. Mokka jaettu teknistä alustaa Chevrolet Trax, malli, joka ei enää myydä koko 2015 tapahtuneesta eroamisesta amerikkalainen yritys myy ajoneuvoihin Euroopassa. Mekaaninen versiot tarjoamia Mokka ovat seuraavat: yksi bensiini 1,4 Turbo 140 hv, 1,4 Turbo bi-bensiini ja nestekaasu (nestekaasu) 140 hv ja diesel 1,7 CDTI 130 hv (joka korvataan pian uudella 1,6 CDTI 136 hv). Mitä laiteversioissa käytettävissä viimeistelytasot on kolme: Valikoiva ja Business Excellence.
Lisätietoa Opel Mokka.

peugeot 2008

peugeot 2008Yksi kovimmista vastustajista Nissan Juke on peugeot 2008. Alueella Ranskan auto, ei ole mahdollisuutta valita 4x4-drive variantti; Sen sijaan erityinen vetolaite ote Ohjaus, erittäin monipuolinen se sallii 2008 voittaa edellytyksiä vähemmän monimutkaiset. Sen mekaaninen valikoima vähemmän tehokkaat moottorit tarjotaan Juke. Nimittäin, voit valita kaksi bensiini -1,2 sähköisen VTI 82 hv ja 1.6 VTI 120 hv ja kaksi Diesel -1,6 E-HDI 92 hv ja 1,6 E-HDI 115 hv.
Lisää Peugeot 2008

Renault Captur

Renault CapturJos rekisteröity kertynyt myynti 2014 on analysoitu, Renault Captur lukumäärä ylittää rekisteröityjen Juke yksikköä. Ranskan malli, saadaan suoraan tekninen alusta Clio, Hän on onnistunut 'saalis' yleisön huomion kiitos lähinnä sen suunnitteluun. Se on käytettävissä vain etuveto versiot ja sen mekaaniset valikoima löydämme kolme moottoria, jonka teho voi vaihdella välillä 90 ja 120 hv.
Enemmän tietoa Renault Captur

Skoda Yeti

Skoda YetiMeidän mielestä Skoda Yeti on kaupunkien SUV laajimman näkökulmasta versioihin (4x2, 4x4, kaksi korin, manuaali ja automaattinen DSG, jne). Sen puolesta, se on myös erittäin tilava ja paljon käytännön ratkaisuja sisustukseen. Tarjoile että joukossa kilpailijansa tällä segmentillä, lumimies Se on se, joka tarjoaa enemmän lastia tavaratilaan (405 litraa). Kokemuksemme mukaan maastossa ja 4x4 ajaa rakennettu, The lumimies se toimii hyvin luottoa, jonka käyttäytymistä, joka joskus muistuttaa todellista SUV. Tällä hetkellä se tarjoaa erilaisia ​​moottoreita, joiden teho on välillä 105 ja 170 hv.
Lisää Škoda Yeti

ford EcoSport

ford EcosportSuljemme valinta nykyisten kilpailijoita Nissan Juke seksikäs ford EcoSport, kaupunkien SUV pikemminkin suurempi 4,27 m pitkä. Alueella käytettävissä Espanja tätä autoa ei ole yhtä laaja ja monipuolinen tarjoamalla kaikki vastustajansa, he voivat valita vain etuveto ja kaksi moottoria (bensiini 1,0 EcoBoost 125 hv ja diesel 1,5 TDCi 90 hv ).
Lisää Ford EcoSport