Sportiest perhe

Sportiest perheSportiest perheSportiest perheSportiest perhe

Audi RS2En sano että se oli ensimmäinen, mutta jotka toimivat nautintoaine meidän ajassamme tämäntyyppisen auton. Tarkoitan Audi RS2, että 80 Avant viime vuosisadalla, jossa audi, kanssa Porsche vaakalaudalla, Hän sulautui kaksi lähestymistapaa täysin erilaista autoa ... mutta lopulta yhdistellä. Katoamisen jälkeen 80 ja saapuminen hänen korvike A4, kaikki sukupolvet et ole jäänyt niiden variantti RS4 Avant.

Audi RS4

Audi RS4 RS4 Avant intimidates meidän päivää, varsinkin jos luulet omassa moottoritilaan vielä isännöi 4,2 V8 ilmakehän valtava lohko 450 hv. Muutos on 7-vaihteinen kaksinkertainen kytkin tila käynnistää-Control. Tietenkin siinä on neliveto. Kaikkiaan että sekuntikello 4,4 sekuntia saavuttaa 100 km / h 0. On monia superautoista armotta pelaajan ... ja säästämällä 5 paikkaa ja joustavan runko jossa on vähintään 490 litraa. Kuinka monet perheet haluaisivat sitä.

Audi RS6

Audi RS6Jos olet liian pieni, sinun on RS6 suuremmassa mittakaavassa. Sen pohja on A6 Avant ja jos näin on 4.0 V8 Turbo osaa kehittää 560 hv. Puhumme teholla erikoistunut superauto eliitin. Tämä muutos on hydrotransformaattori ja 8 nopeuden summa. veto quattro, tietenkin kanavoida stratosfäärin tehonannon, joka johtaa 100 km / h rs6 3,9 sekunnissa. että 556 litraa tavaratila Sinun täytyy pelastaa mitä haluat.

Mercedes E 63 Estate

Mercedes E63 AMGAivan hiljattain, miehet AMG He ovat myös halunneet hulluksi ja pitää monistaa RS Avant. päälle Mercedes E 4Matic Estate, ovat kehittäneet kaksi versioissa 63 ja 63 AMG AMG S Malli. Molemmat asennettu uskomaton moottori 5.5 Turbo V8, 557 hv ja 585 ensimmäisen sekunnin, mutta ennen kaikkea, 73,4 mkg ja 81,6 mkg vastaavasti (71,4 mkg RS6). automaattinen vaihto-peräkkäinen Se on monilevylle kytkin ja 7 nopeuksilla. nopeus 0 100 km / h 3,8 ja 3,7 sekuntia, vastaavasti. Luola, jonka tarkoituksena runko kuutiot 695 litraa... tasoa tila- Suurin markkina.

XFR-S Sportbreak

XFR-S SportbreakSaksan asiantuntijat, menemme yhtä asiantuntija British valmistaja Jaguar. äärimmäinen valmistus (R-S) määrittelemällä merkki suuresta kissa, se on myös johtanut hänen perheen sedan XF Sportbrake. kilpaileva n RS6 ja E 63 AMG Estate, XFR-S Sporbreak Kyseessä on erittäin kunnioitettava autoa kaikin tavoin, paitsi sen hieno kuva ja mekaniikka. Se on lohko 5.0 V8 ahdettu kehittämällä 550 hv ja muutos kirjataan ZF momentinmuunninta 8 nopeutta. Kiihtyy 0-100 km / h 4,8 sekunnissa... mutta pitää muistaa, että verrattuna sen kilpailijoihin, uskaltaa lähettää tällaista valtaa vain sen taka-akseli. Sinulla on myös 550 litraa tavaratila käytettävissänne.

Volvo V60 Polestar

Volvo V60 PolestarEhkä tiedät ne kaikki, mutta ei varmasti, että aion kuvata alla: Volvo V60 Polestar. Polestar on perustettu yritys yhdessä omien volvo myöhään viime vuosisadalla, jotta tuotemerkin urheiluohjelmia. Saatujen kokemusten perusteella kisoissa kilpailla volvo, Polestar Homologinen valmistelut katu versioita. Ja näin ollen tätä arvokasta suolaa V60 Polestar. on T6 moottori tuotemerkki, 6 sylinteri Online sijoitettu poikittain 3 litraa ja turboahdettu. veto tämä on olennainen järjestelmällä Haldex, myös sopivia Polestar. muutos tämä on automaattinen momentinmuunnin Tili 6 nopeus. se vie 4,9 sekuntia saavuttaa 100 km / h ja sen runko ilmestyä 430 litraa. vain Kanada, Yhdysvallat, Japani, Hollanti, Sveitsi, Iso-Britannia ja tietenkin Ruotsissa, He voivat nauttia tämän hyvin erityinen V60.

Seat Leon Cupra ST

Seat Leon Cupra STJa muutama päivä sitten, lisää tarjoukseen istuin kanssa Leon ST Cupra. Ehdottomasti, tämä sukupolvi Leon on kaikkein tuotteliain historiansa. Lukumäärä korivaihtoehtoja on suurempi kuin koskaan, samoin kuin versiot Cupra. ST Cupra moottorin kiinnikkeet 2,0 TSi 280 hv. Välittää voimaa etupyörille, joka sisältää tehokkaan autoblocante muodostetaan joukko levyjä allekirjoittamalla Haldex, tai laatikko 6-nopeus manuaalinen tai DSG 7. Jos luulet joissakin lajeissa, voit lisätä suorituskyky Pack, Se on muun muassa elementtejä (Vanteet, renkaat ja jarrut) joka tyyppihyväksytty istuin saada tuolloin Nürburgring ennätys kanssa Leon SC Cupra, koska etuveto Serial nopeammin. summa 587 litraa tavaratila hänen urheilullisuutta.