Mitkä ovat kolme suurinta auto tehtaita maailmassa?

Mitkä ovat kolme suurinta auto tehtaita maailmassa?Mitkä ovat kolme suurinta auto tehtaita maailmassa?Mitkä ovat kolme suurinta auto tehtaita maailmassa?Mitkä ovat kolme suurinta auto tehtaita maailmassa?

Hyundai tehdas Ulsan (Etelä-Korea)1. Ulsan (Hyundai / Kia)

Hyundai Motors omistaa kasvin Maailman suurin autojen tuotanto. Se on Etelä-Korean kaupungin Ulsan ja sen 5.050.000 neliömetriä 1,5 miljoonaa yksikköä vuodessa suoritetaan, vastaa auto 10 sekunnin välein. He työskentelevät tässä laitoksessa, josta Hyundai ja Kia mallit, 34200 työntekijää. Ylpeilee sijaitsee alueella, jossa tehdas rinnalla metsään 590000 puita. myös tällä paikkakunnalla suurin telakat maailmassa sijaitsevat, liikennöi Hyundai Heavy Industries ja toiseksi suurin jalostamon maailmassa, jonka omistaa SK Energy.

Fiatin tehtaalla Betim (Brasilia)2. Betim (Fiat)

Fiatin tehtaalla Betim-valtion Minas Geraisin, 40 kilometrin päässä Belo Horizonte kapasiteetti on 950000 yksikköä vuodessa sen 2.250.000 neliömetriä. Se avattiin vuonna 1976 Fiat 147 ja on suurin valmistuksen keskus maailmassa Fiat. Se työllistää 19000 henkilöä ja sen palvelut ovat ainoa Fiat Design Center Italian ulkopuolella -ajustan sudamericano- maistuu yleisölle. Se on myös T & K Fiat ryhmä.

Volkswagenin tehtaalle Wolsburg (Saksa)3. Wolfsburg (Volkswagen)

Kolmanneksi suurin tehdas maailmassa tuotannon kannalta sijaitsee keskeisellä Volkswagenin kaupungissa Wolfsburg, jossa sen 6,5 miljoonaa neliömetriä -lvie enemmän tilaa maailmassa- 807000 yksikköä vuodessa tehdään. Leimaamalla puristimet ovat tilat ja valmistaa neljä mallia -Golf, Sportsman Golf, Tiguan ja Torran-. Maahan ja Volkswagen pääkonttori työtä yhteensä 58000 henkilöä. Itse tehtaan mahtui sisälle Monacon ruhtinaskunnan. Sisustus on 75 kilometriä moottoriteitä ja 70 rautatie.