Paras poliisiautoja maailmassa

Poliisiautoja: upeimmista maailmanlaajuisestiPoliisiautoja: upeimmista maailmanlaajuisestiPoliisiautoja: upeimmista maailmanlaajuisestiPoliisiautoja: upeimmista maailmanlaajuisesti

Jos matkustaa maailman, saatat löytää poliisiautoja Voisimme tuskin nähdä Espanjassa. Siellä partioivat autoissa superdeportivos, SUV ja jopa sähkö.

Chevrolet Camaro Dubai Poliisi

Varmasti, tunnetuimpia ovat kuin Dubain poliisi, joka voidaan havaita halutuin autojen planeetalla, koska Bugatti Veyron, Bentley Continental GT tai Chevrolet Camaro, mm. Tässä tapauksessa on oltava ajoneuvoissa, jotka pystyvät varmistamaan turvallisuuden rikas maa, jossa lähes kaikki on autoja suuri siirtymä, mikä viittaa siihen, että vaikka autossa alle 300 hv.

Italiassa he eivät ole omaperäisyyttä, josta on upeat Lamborghini Huracán LP 610-4 ja ylös Ariel Atom PL1.

Nissan Leaf Ranskan poliisi

Ranska ja Portugali sitoutunut sähköauto, Gallian maa sen Renault Twizy ja meidän Manner naapureiden kanssa Nissan Leaf.

sisään Australia eivätkä ne jäävät ja ovat valinneet Lexus RC F, joka on riittävä ja ylityksen sen V8-bensiinimoottori 477 CV.

Yhdysvalloissa ne ovat käytännöllisiä ja on Fordin Interceptor kanssa ballistinen suojaus, maastoauto, jolla monet tuntevat olonsa turvallisemmaksi kävely läpi joitakin kaikkein vaarallisimpia asuinalueista maailmassa.

Lykan Hypersport Poliisi Abu Dhabi

Tarve mennä pidemmälle ja poliisilaitoksen kanssa Lykan Hypersport, The Arab superauto hintojen 2,5 miljoonaa euroa. Tämä voi tapahtua vain Abu Dhabi.

Saatat myös olla kiinnostunut

10 Shocking poliisiautoja

Special: poliisiautoja Dubai