Tämä on ‘The Beast’: uuden auton Donald Trump

Barack Obama virallinen ajoneuvonBarack Obama virallinen ajoneuvonBarack Obama virallinen ajoneuvonBarack Obama virallinen ajoneuvon

sisään limusiini osa, sisään osa maastoauto ja mikä on säiliö. Tämä on virallinen ajoneuvon, joka on kävellyt sen jälkeen kun presidentti Barack Obama vuonna 2009 Hänestä tuli ensimmäinen musta mies ottaa vastaan Hallitus Pohjois-Amerikassa. Ja jos mitään muutoksia lähipäivinä ilmoitetaan, niin tulee virka-autoa nyt uusi presidentti Donald Trump.

Tämä aito aiheuttaman voiman General Motors on ainoa kaikesta siitä on tehty talo valkoinen että ei osa muuta mallisarjan, mutta lainaa osa Cadillac limusiini ja toinen on GMC SUV. Ja kaikki tämä on 'peto', riittävä syy joten lempinimeltään Obama presidentin auton. hänen body 20 cm paksu Se pystyy tukemaan ammukset suurikaliiperiset kiitos sen valmistus terästä, alumiinia, titaania ja keramiikka. kiteet hyötyvät myös koteloinnin mikä tekee niistä lähes särkymätön-about 12 senttimetriä of thickness-. hänen paino On arvioitu kahdeksan tonnia, tekee hänen hyötyjä olemme hyvin rajallinen. hänen Maksiminopeus on 100 km / h, tämä raja saavutetaan vähintään yhtä 15 sekuntia. Kyllä, kehittynyttä 'RunFlat' in renkaat sallia 'The Beast' rulla yli 100 km tasainen renkailla.

Kaukana fiktio, sisältää konekivääriä ja raketteja, jotka tekevät valtion virallisen auton eräänlainen säiliö, lukuun ottamatta yksityiskohtaisesti, että Ylellinen ja tyylikäs ei menetetä niiden estetiikka. Kunnes se on kestettävä kemiallista hyökkäystä, kyseiselle sulkisi ovet ja käyttää järjestelmää mennä kierrätys happipitoisuutta.

Puuttuvia sen sisällä täydellinen viestintäjärjestelmä koostuvat tietokoneista, puhelimiin, GPS-paikannuslaite, internet, satelliitti- ja suoran yhteyden Yhdysvaltojen viranomaisille.

jopa V8-bensiinimoottori ajaa limusiini on panssaroitu. Kyllä, se kuluttaa enemmän kuin 30 litraa 100 km.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Kaikkein pramea ja kohtuuton limusiinit maailmassa

- Cadillac limusiini Evita, huutokauppa

- Limousine vuokraus, hemmottele itseäsi