Michelin CrossClimate: asiantuntija renkaan ympärille

Michelin CrossClimate: monipuolisin rengasMichelin CrossClimate: monipuolisin rengasMichelin CrossClimate: monipuolisin rengasMichelin CrossClimate: monipuolisin rengas

CrossClimate ovat kesärenkaat ensimmäinen hyväksytty inverno. Tämä käytännössä voi olla pyörän, joka sopeutuu mihin tahansa tilaan, asfaltin voimme löytää. Avain tämän saavuttamiseksi ovat kumiseos kykenee mukautumaan Karheus vähintään lattia, bändi V-muotoinen 3D-viillokset vaihteleva ja toimivat kuin kynnet lumessa.

alla askelma, toisen yhdisteen optimoi kulutus. Ja se on ollut yksi niistä ominaisuuksista, olemme arvostaa alussa meidän pitkäaikaisia ​​tuloksia kyseiset renkaat: Aiomme tuoda raja, eri tilanteissa yritys ja lämpötila saada selville, mitä he voivat antaa.

kulutus, alhaiset. Ensimmäinen uutinen, että me etukäteen niistä on, että verrattuna kesärengas Viittaus katsotaan, olemme saaneet tavallista metodologia meidän tekninen keskus, vähentäminen valotehoa, mutta merkittävä a 5 prosenttia kaupunkiajosyklissä.

Vuonna estass ensimmäiset testit ja tiellä, Michelin-renkaat CrossClimate vaihtelut eivät ole saaneet aikaan viittaus, kun löysimme -Meillä on saman kokoinen kuin suositusta, jonka ajoneuvon valmistaja, 205/50 R17- huomattava parannus tiedonkeruissa Loudness: 120 km / h, halventaa 1,3 dB.

Pystyimme toteuttamaan testejä märillä teillä käyttämällä piiriä INTA tilat, joissa olemme huomanneet erinomaisen pidon revitty ja malli käyttäytymistä vaativin jarrutuksen: Ne, joissa pyörät toisella puolella ovat märkä asfaltti, mutta tahmea (kuiva, noin 0,8 μ); kun taas toinen on sijoitettu pinnalle, jolla on hyvin alhainen tarttuvuus (vähemmän kuin 0,3 μ). Täällä nämä pyörät, testiajoneuvolla saa ansiokkaasta etäisyydet laittaa yksi parhaista.

Michelin rengas CrossClimateMichelin-renkaat CrossClimate: kuten paras

Yleinen suorituskyky on hyvä tavanomainen renkaan; mutta erot tuo kun maaperä on hieman tahmea. sisään epäsymmetrinen jarrutus, Esimerkiksi Renault Mégane käytämme pitkäaikaista testiä ja shoeing Michelin-renkaat CrossClimate, hidastuu urheilu kuuluvan 60 metriä: olemme saaneet 58 metriä.

Michelin renkaat CrossClimate: märkä ja kuiva

nähden kesärengas ilmenee, että Michelin rengas CrossClimate Kuiva on parantunut joiltakin osin: äänekkyys ja jopa kulutuksesta; esimerkiksi. Märkä ja liukas lattia, virta dynaaminen käyttäytyminen Auto käytti Renault Megane, lisää tai jarrutus pito.