SUV myi Espanjassa

SUV myi EspanjassaSUV myi EspanjassaSUV myi EspanjassaSUV myi Espanjassa

1. Qashqai

Nissan Qashqai

onnistunut Qashqai jättää meille, kun yli 7 vuotta markkinoilla (joiden 'restyling' ja syntyminen variantin +2), kun se tuli, Cocooning myyntiin listauksias. avainmallipisteet tulevaisuuteen Nissan Euroopassa varmasti niitä, jotka ovat työskennelleet heidän seuraaja, joka osuu dealerships fI EBRUARY, He ovat tunteneet ylimääräisiä paineita tehdä tuote, joka olisi otettava auton tärkeämpi ja kannattavaa Nissan maanosassamme ja maamme.

2. Juke

Nissan Juke

Näyttää siltä, ​​että menestys Qashqai Hän on palvellut Nissan myös ansaita hyvä kuva SUV ja rohkea juke sen riskialtista muotoilu on tullut toiseksi myydyin malli ja Ensimmäinen pienissä maastoauto, segmentti ylöspäin myynnin ja malleja.

3 ja 4. Hyundai ix35 ja Kia Sportage

Hyundai ja Kia Sportage ix5

Ehdottomasti, voit sanoa, että Korean teollisuus Se on kokonaan paikallaan ja sijoittaa Euroopassa ja Espanjassa. Hyundai ix35 Se on kaikkein johdonmukainen kilpailija Qashqai ja heijastavat hyvä tuotteen laatu Hyundai. Sisällä Korean Group, Kia Sportage, kloonisten malli ix35, vahvistaa hyvää hyväksymistä sen tuotteista. Maaliskuussa näemme ensimmäisen tyylillinen päivitys Sportage, että pitäisi palvella kestämään saapumisesta uuden Qashqai.

5. VW Tiguan

VW Tigual

Tiguan tuo tuotteen laatu segmentissä sekä mekaanisen lajike, mutta ilmeisesti, mukana hintojen mukaisesti teknisellä tasolla.

6. Dacia Duster

Dacia Duster

Omalta osaltaan siivoustakki (Äskettäin päivitetty) on päinvastainen strategia Tiguan, karu teknisesti malli, mutta se voi tarjota alhaisimmat hinnat segmentissä. Tämä ei tarkoita sitä hyödyntämään synergiaetuja Renault-konserni ja näyttävät 4x4 versiot jossa Nissan Se tekee hyvän kiinteän siirtolinjan ja Renault Hyvä dCi moottori.

7. Kuga

ford Kuga

Kuluneen 2013 on ampunut ensimmäisen Kuga ja on suhtautunut myönteisesti toisen sukupolven, menettämättä urheilullisen dynamiikka suhtautuminen on puhdistettu ja majoitetaan hänen kosketuksensa liikkuvan. Yleensä malli hyvin huolellisesti, joilla on korkea ajettavuuden ja varustettu viimeiseen.

8. Renault Captur

Renault Captur

Se on keksiä hyvä jalka Captur, toinen SUV "kaupunki" myyntiin luetteloon. Kehitti uudelta sukupolven Clio, Captur sitoutuminen suurempi elin ja suunnittelu "maastokäyttöön"Mutta tunne luonnollisina valvontaa ja tasapainoinen kuten muutkin Clio.

9. Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

keskuudessa palkkio, uusia herättää Se on tullut SUV viite. Vaihe ottanut "alas" mennessä Range Rover Hän on osua kohteeseen, lyömällä hyvin vahva Saksan mallit (Q5, X3 ja GLK), Tähän mennessä hän tunnussana segmentin. Tuotteiden laatu ja ennen kaikkea erittäin houkutteleva design on ollut raikas tuulahdus.

10. Audi Q3

Audi Q3

Ja lopuksi, audi "made in Spain" sulkee luettelon parhaista myyjiä. uusia Q3 erottuu erilaisia ​​mekaanisia ja versioiden (ei puuttuu yltiöpäinen RS-versio), joka on jätetty pois BMW X1. Mutta sillä on vahva kilpailija näköpiirissä: tulevaisuudessa mercedes GLA. 2014 taistelu tarjoillaan.

MALLI

MYYNTI 2013

Nissan Qashqai

19992

Nissan Juke

9303

Hyundai ix35

8372

Kia Sportage

7994

Volkswagen Tiguan

7735

Dacia Duster

6472

ford Kuga

5271

Renault Captur

5161

Range Rover Evoque

4773

Audi Q3

4490