Uuden Hankook SUV ja 4×4

Uusi Hankook Ventus S1 Evo2 SUV ja 4x4Uusi Hankook Ventus S1 Evo2 SUV ja 4x4Uusi Hankook Ventus S1 Evo2 SUV ja 4x4Uusi Hankook Ventus S1 Evo2 SUV ja 4x4

Hankook on yksi tavoite: tarjoamalla korkean suorituskyvyn renkaat alkuperäisiksi osiksi Huippumalleillamme segmentteihin Saksan markkaa. Uusin liittyä luettelo on uudistettu BMW X5, jossa se tulee viides malli BMW ryhmä in 'sopivat'-Kun kuminauhat 1 Sarja Etelä-Korean valmistaja, sarja 3 ja Series 5, ja mini-.

Uuden Hankook renkaiden on nimeltään 'Ventus S1 Evo2', ja se on keskittynyt suoraan SUV ja 4x4 ajoneuvoja. kanssa täysin uudisrakentaminen, ovat käytettävissä uudessa X5 ja jälkimarkkinoilla alkaen kevät 2014 toimenpide 17-22 tuumaa, leveydet kulutuspinnan 225-315 ja säteet 60-30.

se "Ja dynaamisempi geenien. Joten Hankook ilmoittaa saapumisesta heidän Uusi alus lippulaiva renkaan, jota varten se on otettu huomioon kokemus DTM (Saksan Touring Car Championship) yksinomaisena renkaan toimittaja. Tuotemerkin filosofia 'Kontrol Teknologia' Se on myös läsnä Ventus S1 Evo2 Yhdistämällä 'Teknologia, korkean suorituskyvyn ja turvallisuus'.

Kun kyseessä on tämän uuden renkaan sillä pyritään "dynaaminen kuljettajat Suuritehoisten ajoneuvojen, renkaat, jotka vaativat niiden suorituskyky kaikki parametrit ja uhraamatta ominaisuudet, kuten suspensiona, mukavuus, hiljainen ja alhainen vierintävastus ', kertoo Jin Xu Choi, Presidentti Hankook Tire.