Mitä se maksaa pitämään autoa Espanjassa?

Mitä se maksaa pitämään autoa Espanjassa?

Erään tutkimuksen IDAE (Institute for Energy Saving ja monipuolistaminen) -belonging kohteeseen Teollisuus-, pitää autoa maamme maksaa noin 2000 vuodessa. Kulut hankintaan, ylläpitoon, vakuutukset, verot ja tankkaus on muutamia tekijöitä, jotka katsovat ennen kuin ostat meille auton.

 raportti FleetData -Yritys erikoistunut tutkimuksissa markkina- selvittää käytöstä aiheutuvat kustannukset auton 23,70 euroa 100 km euroa, noin 0,23 per kilometri. Kulut yhteensä auton riippuu useista tekijöistä ja tietysti on aina temppu, joka voi pelastaa satunnainen käynti salkun.

Uusi auto tai käytetty auto?
Tänään voisi sanoa että se on 'miljoonan dollarin kysymys', ja nykytilanteessa. Laskemme aiheutuneet kustannukset ja itse valita mitä parhaiten sopii budjetin.

Jos päätämme ostaa auton uusi, jakaja lähes aina sisältää -jos lopullinen hinta DA meille joukon kulut tuottaa lisäämällä ajoneuvon yleisillä teillä. Puhumme: Auton kuljetuskustannukset, joiden hinta on välillä 150 ja 400 euroa; VRT, vapautus ajoneuvoille, joissa on alle 120 grammaa CO2-päästöt, mutta kustannukset 4,75 prosenttia päästöjen vaihtelee 121-159 grammaa, 9,74 prosenttia välillä 160 ja 199 grammaa, ja 14,75 prosenttia muille; lukukausimaksut, kuten rekisterikilvet ja toimistokulut mukaan byrokratian; ja myös ajoneuvovero, joka vaihtelee yhdestä kaupungista toiseen, koska kaupunginvaltuusto.

Jätät selväksi jälleenmyyntisopimuksen, jos he huolehtivat heistä, koska hinta voidaan täyttää paljon.

VRT

Jos haluat säästää rahaa, voit itse hallita veroja välttyä maksaa eniten toimistokulut. Kyllä, arm itseäsi vapaa-aikaa ja kärsivällisyyttä tehdä niitä.

vakuutus

378 euroa kolmansille426 euroa kolmas laajennettu586 euroa omavastuulla1053 euroa ilman ylimääräisenPolttoaineen tekee eron
1200 euroaYli 60 prosenttia ylläpitokustannukset meidän autoTerveeseen auto
Audatex Espanja1,825 euroa on mekaaninen kunnossapito, renkaiden vaihdot ja tarkistuksia suositeltava

Vertaile hintoja eri työpajoissa jopa kesken virallisen talot sijaitsevat eri emplazamientos- voi olla merkittäviä säästöjä. Katsovat, että hyvää työtä ostoksia voi pidentää automme, joten kummankaan pitäisi jättää 'kaikki', mutta paljon säästämme meitä.

Muut mahdolliset kulut
On muistettava, että on olemassa erilliset kustannukset riippuvat siitä, missä asumme ja vuosittainen auton kyydissä. maksu tietulleja, mahdollinen sakkoja, kulut puhdistus ja pysäköinti auto-autotalli, pysäköintialueet tai gravadas- loogisesti nostaa kustannuksia siitä, että haltija tämän liikenteen 'luksus'.

foorumit