Auton vuokraaminen: 5 avaimet, joista voidaan olla kiinnostunut

Auton vuokraaminen: 5 avaimet, joista voidaan olla kiinnostunut

Yli puoli miljoonaa autoa teillämme ovat vuokraus ajoneuvojen, kaava nauttia auton maksamalla kiinteään kuukausihintaan johon se sisältää kaikki muut paitsi polttoaineen. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin vuokrata pitkällä aikavälillä. Sen suuri käyttäjät ovat yrityksiä, sekä suurten ja pk hiljattain itsenäisiä, koska niillä on mahdollisuus verovähennyskelpoisia, mutta yhä enemmän yksityisiä asiakkaita, jotka palkkaavat koska he todella haluavat olla autossa hyvä, että poiston niin nopeasti.

1. haluaisin muuttaa autoa säännöllisesti

sopimuksia vuokraustoiminta yleensä kestävät yleensä noin neljä vuotta keskimäärin, -Vaikka on totta, että kun on kyse yksilöiden, usein ulottuu viiteen. On vain aika, jonka jälkeen auto alkaa heiketä merkittävästi. vuokraus voit nauttia uuden auton, kaikki tämä merkitsee, jokainen neljä tai viisi vuotta, kuten näette.

2. Haluatko olla oman kattovalo

Jos et halua yllätyksiä kustannukset auton ja haluavat tietää etukäteen, mitä aiot käyttää sitä, vuokraus Se auttaa. Ei katettua, on vain yksi kuukausimaksu aikana sovitun ajan mukaan lukien ylläpito, korjaa mahdolliset viat ja muut verot. Renkaat ovat mukana kussakin tapauksessa, kuinka monta kilometriä teitä merkitä jokaiseen muuttaa niitä. Ainoa kulu on polttoaineen erikseen.

3. Haluatko olla korvaava auto ja liikkuvuuteen liittyviä ongelmia ratkaista

Vuokrasopimuksiin liikkumiskykyä tarpeet katetaan. On totta, etteivät kaikki leasingsopimuksista mukana lähtö- korvaava auto mutta usein ne tarjoavat ratkaisuja, kun autossa on mennä työpajassa. alkaen poimia ajoneuvon ja palauttaa sen kotona tai töissä vaihtaa ajoneuvoa, jos toimenpide Työpajan viivästyy yli tietyn ajan.

4. Et halua ongelmia auton luotettavuuden

Yksi suuria etuja vuokraus on, että vaikka auto ei sinulle ja esittää monia vianmääritys, ajoneuvoa ei ole sinun, niin että te aiheuttaa hässäkkä kuljettaa työpajan, mutta sinun ei tarvitse tehdä, että kiven jos he ostavat.

5. lähivuosina arvelet tarpeitasi muutos

Ehkä et ole varma, onko muutaman vuoden tarvitset suuremman tai pienemmän auton tai muita ominaisuuksia, kuten hybridi- tai sähköinen koska lainsäädäntö kovettua kaupungin kuten ratsastaa päivittäin. Vuokrasopimuksiin tiedät, että neljän vuoden (tai vähemmän jos palkata) voit muuttaa ajoneuvoja.