DS: 6 uutta mallia vuoteen 2020

DS: 6 uutta mallia vuoteen 2020

myös tulee olemaan DS, myydään Euroopassa, valmistetaan Ranskan ulkopuolella. Sikäli kuin Kiinan, joka näyttää olevan yksi lupaavimmista kohteet paitsi tämä uusi brandi PSA, mutta myös kaikissa muissa etsivät ansaita nimi palkkio, Ne valmistetaan aina olemassa.

Se on asia DS6 WR, SUV vastikään paljastettu Aasian markkinoille; tai DS4 Crossback, Tämä versio DS kompakti suurilla esille suspensioiden, suojat alhainen tai ääriviivat kehon, tyyli jo nähty DS4 Racing Concept 2012; kattokaiteet tai liukumista, joka perustuu jo tunnettu PSA Pito ohjaus.

Samaan aikaan, DS4 saa pian kosketusnäyttö juuri julkaissut C4, näkemisen lisäksi sen kantama häviää häivääkään Euro 5 -moottorit, korvattiin täyttävät uudet standardit; ja nähdä näiden yhdistelmä, joissa on automaattivaihteisto laatikoita EAT6 kuten julkaistiin DS3.Este muutosta edes ulotu DS5, edes paitsi hybridi versioita.

Kaikki DS, jonka iskulause, jonka tavaramerkki on henki avantgarden (sic) on sekoitus Englanti ja ranska käännettäviä kuin avantgarden hengessä; tulee olemaan hyvin erilainen osa verrattuna muihin malleihin PSA.

Suuri osa tästä ero perustuu, annetaan käyttöön yhteisen alustojen suunnittelu, näkökohta On oltava eteenpäin, tyyliin mitä jo tapahtunut nykyisen DS3. Nämä sisällytetään, esimerkiksi, ksenon ajovalot ja LEDit, jotka yhdistävät paitsi allekirjoitus ominaisuus beacon (osa, joka tulee ajoittainen aktivoituna), mutta myös toimii asennossa valo.

Yhteensä räätälöinnin

Räätälöinti myös tunnuslause DS, kun kyseessä on sen hyödyllisyyttä, jopa 68 mahdollisia yhdistelmiä värejä elimistössä pohjainen leikkiä katon ja toinen levy elementtejä.

myös se lupaa lisääkin huomiota yksityiskohtiin, kun taas dynaaminen tasossa mantraa sitä kutsutaan Hyper-mukavuutta Dynamique. Tämä käsite tulee määritetään tasapaino kahta seikkaa, joka usein tehdään ristiriitaisia: mukavuutta ja ketteryyttä. Väite, kun referenssinä muiden mallien saman teollisuuskonserni, säilyttäisi dynaamisuutta näytetään viimeinen aalto Peugeot kehittyneitä; mutta sukeltaa vaatimus lisätä mukavuutta (tai ajomukavuus). Meillä on sekä Devos kuin Herrero, joka ei vain nykyisen alustoja antaa tilaa niin, mutta myös antaa tulevaisuudessa.

Tämän vapautumisen DS, brändi on hienoimmat maailmankaikkeuden PSA; Peugeot miehittää paikka tasapainon, emotionaalinen kosketus, joka miehittää konsortio Volkswagen-merkin, joka antaa nimensä saksalaisen ryhmän, jos otamme esimerkkinä; kun taas Citroën on syvästi järkevän tekijä liitetyn profiilin, Seuraavat polkua jo alkoi C4 Cactus.

Tällä kerrostuneisuus, tavoitteena DS on lisätä niiden asiakkaiden osuus valloitusta, otetuissa muut merkit ja uusia PSA, tällä hetkellä jo korkea seistä 66 prosenttia; välttää cannibalizing myynti sen sisko tuotemerkkejä.

A, joka auttaa, kuin tänään, vaikka kaikilla moottorit, Ilmoitettuun tarkoitukseen on ovat tehokkain perintöä DS, kun taas alkuperäisen toimivalta sen alueella, ovat niitä, joita käytetään keskitason Peugeot tai Citroën.