Reshapes ilmoittaa liikenne sakkoja, nyt BOE

Reshapes ilmoittaa liikenne sakkoja, nyt BOE

Tästä lähtien, jos haluat tietää, jos sinulla on vireillä hieno ole pystyneet ilmoittamaan, kotona täytyy mennä BOE, paikka, jossa he ovat julkaisseet pakollisena. Edictal sanktioiden TESTRA, pysyy yhtä "vapaaehtoinen" raportti mukaan uusi laki Liikenne ja liikenneturvallisuutta.

uuden tarkistettu teksti laki, joka astui voimaan eilen toteaa sen 91 artiklan, että " Ilmoitukset, joita ei voi suoritetaan sähköpostiliikennettä (Vapaaehtoinen yksityisille ja pakollista ajoneuvokannoissaan ja yhtiö), ja jos sinulla ei ole sitä, että osoiterekisteriin nimenomaisesti mainittu menettelyn tai, jos kukaan ei ole merkitty osoite näkyy kirjaa itsenäinen elin Keski Traffic, Ne harjoitellaan virallisessa lehdessä (BOE). "

Kunnes voimaantuloon uusi teksti annetun lain tieliikenneturvallisuuden, ilmoituksista ei voinut tehdä asianomainen julkaistiin TESTRA pakollista. Kuitenkin viime aikoina, kuten Mario Arnaldo kertoo, European Automobile Associates, Monissa kunnissa ja itsehallintoalueiden vastuut liikenteessä ja on käytetty testijakso.

Entä Testra? Tekstin mukaan lain tieliikenneturvallisuuden joka tuli voimaan eilen "esi- ja lisävarusteena ilmoituksia (...) voidaan myös käyttää in Edictal Traffic seuraamukset (TESTRA)". Eli se ei ole pakollista, että sakot, jotka eivät voi kommunikoida meille paikan päällä tai kodissamme tehdä niin TESTRA ja kyllä ​​BOE. Periaatteessa ja mukaisesti uuden lain, se olisi voimassa ainoastaan, jos julkaistu Testra.

Kyllä, Kuten Testra, olen kulunut aika 20 vuorokauden kuluttua ilmoituksen oli julkaistu virallisessa lehdessä katsotaan on harjoitettu. Eli se otetaan ilmoitetuksi. Ilmoitusvelvollisuudesta alkaa laskea aikataulutuksista maksaa 50 prosentin vähennys tai kiistää sen.