Mapfre lisää autokaupan

Mapfre lisää autokaupan

Kuten nykyisen lainsäädännön myynti uusien ajoneuvojen on perintö jälleenmyyjien, yhtiö hoitaa jakelun uusien autojen asiamiehenä asiakkaan eli eräänlainen välittäjänä jälleenmyyjien ja ostajien. Mapfre Multicentro autonäyttelyssä myös omistettu ajoneuvojen myyntiä ja auto markkinointi "kilometrin nolla".

Jotta voidaan kattaa kaikki liiketoimintalinjoilla pre-omistuksessa ajoneuvo ja laitteet, sekä kotimaassa maahantuontiin, myyntiin kautta kestäneessä jossa he toivovat integroida palveluiden Sheet ja nopea mekaaninen ja myynti osat ja lisälaitteet. Lisäksi asiakkaat voivat vuokrata muita täydentäviä palveluja kuten vakuutus-, rahoitus-, leasing-, vuokraus- tai palvelun virasto.

Mapfre Multicentro ajoneuvoteollisuuden, muodostetaan pääoma oli 18,3 miljoonaa euroa (3.044.000 pesetan) aloittaa toimintansa 1. huhtikuuta Monilla Pamplona, ​​rakennuksen 9000 neliömetrin näyttelytila ​​kykenee 500 mahtuu autoja. Tällä keskus liittyy pian samanlainen Alcala de Henares (Madrid) ja muut jakelupisteissä pienempiä eri maakunnissa, mutta myös pystyä suorittamaan kaikki kaupallisten toimintojen kautta 2200 toimistojen Mapfre, keskus puhelinlinja Mapfre Autot ja ulkoiset verkkosivuilla, Mapfre.com.