Parhaista autoista 2017 Detroitin autonäyttelyssä kuvat

Kaikki autot Detroit Motor Show 2017Kaikki autot Detroit Motor Show 2017Kaikki autot Detroit Motor Show 2017Kaikki autot Detroit Motor Show 2017

Puuttui että Detroitin autonäyttelyssä 2017 avaa ovensa yleisölle päivien välillä 14. ja 22. tammikuuta, Nyt voit katsoa kaikki uudet autot voisimme löytää päivisin varattu kansainväliselle lehdistölle ja että esitämme tässä galleriassa kuvat.

on ollut prototyyppejä eikä käsitteitä, koska he eivät ole tehneet liitetyn ja toiminnot autonomisten ajaa autoa, mutta katumaasturit, ajoneuvojen kehon 'pick-up' ja kapakoissa 'premium' ovat vallanneet saleissa tässä huoneessa amerikkalainen.

Uusi BMW 5-sarjan ja 6-sarjan on nähty jo osastolla saksalaisen, sama tapahtuu Volkswagen Tiguan Allspace seitsemän paikkainen, näyttäviä Mercedes-AMG GT C ja perhe urheilu Mini Clubman John Cooper Works. Joka keskittyy Yhdysvaltain markkinoilla, löydämme uusia malleja kuten Toyota Camry 2018, Stinger Kia, Chevrolet Traverse ja Ford F-150, sekä uutisia Mercedes, valmistaja nauttia hyvän määrän myynnin näillä markkinoilla.

Yhtä huomattavia muitakin autoja kuten Audi Q8 käsite, Rinspeed Oasis, The Volkswagen sisähalkaisija Buzz ja Nissan VMotion muun prototyyppejä, jotka merkitsevät enemmän tai vähemmän lähellä sitä, mitä olemme valmiita autoteollisuuden tulevaisuuteen.

Kuvagalleria Detroit