Talo on myyty yli 300 antiikki ja klassisia autoja (kuvat)

Myynnissä talon 340 autoaMyynnissä talon 340 autoaMyynnissä talon 340 autoaMyynnissä talon 340 autoa

kaksi hehtaarin johon on rakennettu talon, Car Restoration työpaja 275 neliötä ja toinen alus 365 neliömetriä 1360000 euroa. Luulet sen hintansa arvoinen? Ennen päätelmien tietävät, että osa maasta on käytössä useita vanhoja autoja että vaikka sama omistaja tuntemattoman, karkeasti arvioiden noin 340.

Sen nykyinen omistaja nimeltään Mike Hall, vaikka se on yleisesti tunnettu nimellä 'Rasta Blasta' uniikeista kampauksen. 'Aloin rakentaa autoja, kun olin 20.', Hän kertoi Rasta Blasta ajamiseen. 'Silloin oli 50 autoa. Sen jälkeen kokoelma oli 100. ostin enemmän ja enemmän. On helppo ostaa, kun viettää vuotta työskennellyt 15 tuntia päivässä. Ja se on kuin riippuvuus. 100 autoa, 200 näyttävät parempaa, ja nyt olen jo ylittänyt 300'.

arvioitu kustannukset autojen välillä 500 ja $ 35000 jokaisen (Välillä 470 ja 33000 euroa), jonka mukaan kyseisen yksikön. Hän ei ole antanut tarkkaa syytä, miksi haluat päästä eroon aarre kertynyt kustannuksella työskennelleet vuosia, mutta viittaa siihen, että ikä on kaikki päätöksessä: 60 vuotta punnitus hänet takaisin, ei riitä palauttamaan kaiken aikaa.

Näppärä silmä voi paikantaa välillä kuvia | Chevrolet Nomad kaksiovinen, jotkut Mopar, vähintään yksi AMC AMX ja rivi auringonsäteet, muutamia.

Kiinteistö sijaitsee Brittiläisessä Kolumbiassa (Kanada), tuli myyntiin kuukausia, mutta tällä hetkellä, kukaan ei ollut kiinnostunut tarjouksen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kokoelma huutokauppa miljoonan dollarin F1 replica, klassikoita, moottoripyörien ...

Löysi kokoelma klassisia autoja maatilalla Tanskassa

Klassikoita huomenna: autojen tänään, että tekee historiaa

Pyhäkkö unohdettu autojen (kuvat ja video)

Aston hylätty ja unohdettu 45 vuotta, Martin, huutokauppa

Hämmästyttävä hautausmaa unohdettu luksusautojen Kiinassa