Viimeisin koristeluun: autonosien huonekalujen

Auton osat muunnetaan taideteoksia koristeluAuton osat muunnetaan taideteoksia koristeluAuton osat muunnetaan taideteoksia koristeluAuton osat muunnetaan taideteoksia koristelu

Fernando Guerra on mekaanikko ammatiltaan, parhaillaan myydä varaosia, mutta useimmiten on rakastaja moottorin. Vaikka lähes kaikki nähdä, missä yhden kampiakselin tai kiertokangen päähän missään vaiheessa rikkomatta, hän näkee huonekalun koristella talon. Ja tämä on omistettu Sevilla kierrättää jokin osa moottorin tai auton lopussa sen käyttöiän niiden muuntaminen aito koru koriste, Silittämättä lounge tai makuuhuoneeseen. Jotain, joka alkoi, kun hän kertoo, yksin ja autotallissa kotinsa hieman yli puolitoista vuotta.

Fernando avaa ovia verkkosivuillaan, http://www.fgstudio.es/ jotta Hänen oma autotalli, sellainen, jossa ei autoja ovat, mutta yksinomainen taideteoksia. Koska se oli hänen ensimmäinen luomisen, ja ehkä yksi näyttäviä koko kokoelma. Se on pöydän tehty kaksi moottoria BMW M50 käyttää kahdella E36 on luvun. Yksi niistä tuli hänelle työllään myy auton osia, kun taas toinen päätyi hänen autotallissa ansiosta ystävä. Fernando kertoo meille se oli nähdä kahden moottorin yhteen ja tuli hänen päänsä ajatus tehdä jotain heidän kanssaan. Hän oli nähnyt taulukoita tehnyt yhden moottorin, joten päätin kokeilla näiden kahden moottorin. Ja ilmeinen oikeellisuutta tämän päätöksen. Tämä taulukko oli ollut muutaman kuukauden koristelu huoneeseen äidin talossa vielä muutama viikko sitten päätti kokeilla ja ottaa sen festivaali Granollers. Soitettuaan hulluna hänen ideansa, hänen äitinsä kestää päiviä odottavat, milloin palaat kotiin pöytä ...

Mutta tämän jälkeen taulukon, Fernando ei ole lakannut toimimasta ja on laajeneva kokoelma on vähän vapaa-aikaa, joka jättää työnsä. Näin he ovat syntyneet esimerkiksi Turbo lamppu Punainen Candy, alkaen VGT Garrett, jossa on suodatin suoraan ottamista. Tai utelias ja alkuperäisen kattokruunu luotu kampiakseli, kiertokanget ja männät BMW. Mutta illuusio Fernando ei pääty tähän ja olet upotetaan, koska hän kertoi meille hänen seuraava työ. se on toinen pöytä, mutta tällä kertaa saa mitään alle Mercedes V8-moottori. Projekti, joka alkoi kolme kuukautta sitten monimutkaisuus muun muassa maalaus vaatii.

Voit katsoa koko kokoelma verkkosivuillaan. Hinnat kyseisten henkilökohtainen ja yksinomainen teokset vaihtelevat 160 euroa halvin ja noin 3000 euroa se maksaa kallein, pöydän kahden BMW moottoreita. Mutta Fernando kuuluvat sellaiset henkilökohtaiset palvelut Seuranta kalusteet alusta alkaen. Ja mikä tärkeintä, tuntia omistautumista ja suurta innostusta. Lisäksi, jos sinulla on mekaaninen osa poistettujen, tämä andalusialainen tarjoutui tekemään hänestä täydellisen kalusteita kotiin ... Tulemme katsomassa nähdä niiden ensi luomuksia.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ford GT ja GT40 Le Mans Lego kappaletta (video ja kuvat)

Auto kokoelma Nick Mason, Pink Floyd drummer

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi