Tesla Malli 3: Uusi sähköauto lähtee tehtaalta

Tesla Malli 3: Uusi sähköauto lähtee tehtaalta

Viime viikolla kerroimme, että ensimmäinen yksikkö uuden Teslan Model 3 näkisi tänä viikonloppuna, koska hän väitti Elon Musk, omistajan amerikkalaisen. Kuitenkin, toimitus ensimmäisen yksikön on poikkeus ajoneuvojen tuotannossa vuodesta onnekkaat, jotka ovat tehneet varauksen on odotettava ainakin loppuun kuun.

Omistaja tämän ensimmäisen yksikön tulee Elon Musk, Tesla omistaja. USA on sen kokoelma ensimmäisen yksiköiden Tesla Roadster ja Tesla X ja hän on tehnyt selväksi, että niiden mallit toimitetaan tiukasti järjestyksessä Varausmaksu. Tässä tapauksessa ensimmäinen paikka meni Ira Ehrenpreis johtaja Tesla. Kuitenkin ylemmän johtajan yrityksen sähköautojen on halunnut antaa tälle erityinen yksikkö Elon Musk hänen 46th syntymäpäivä.

Jäljellä olevat varaukset on odotettava vielä jonkin aikaa. Ensimmäinen 30 yksikköä toimitetaan 28. tässä kuussa, Elokuussa tehdas sata Teslan Model 3 ja hyväksyä vasta syyskuussa, kun tuotanto ylittää tuhatta autoa toimituksen noin 1500 malleja.

Keskeinen malli Tesla

Tärkeyttä Teslan Model 3 on, että se on ensimmäinen massatuotantoon auton yrityksen. Tesla toivoo, että joulukuussa jättävät tehtaitaan 20000 ajoneuvojen ja että tulevaisuudessa tuottamaan jopa 500000 yksikköä vuodessa. Uuden Tesla Model 3 voidaan saada alle 30000 euroa, lupaava 345 km autonomian yhdellä latauksella, kiihtyvyys 0-100 km / h kuusi sekuntia ja järjestelmä autonomisten ajo itse Autopilotti allekirjoitus, joka voisi tehdä tämän coupe erittäin houkutteleva malli suuri osa väestöstä ja merkitse pisteen kääntämällä sähköauto maailmanmarkkinat.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Niin tulee uusi Teslan Model 3 vastaan ​​Malli S

Tesla Model 3, halvin malli Tesla

Tesla parantaa sen autonominen käyttöjärjestelmästä Autopilotti