Syntynyt Espanjan ensimmäinen koulutuskeskus maailmassa tieliikenneturvallisuuden

Liikenneonnettomuudet ovat maailmanlaajuinen ongelma. Kuolee vuosittain tästä syystä yli 1,25 miljoonaa ihmistä, erityisesti maissa, joissa ei ole ehkäisypolitiikka. Resurssien puute, teknisten liikenneturvallisuutta tai tietoa toteuttamaan toimenpiteitä, joilla vähennetään onnettomuuksia Ne laittaa varuillaan Royal autoliitto Espanja (RACE) joka alkoi kehittää koulutusohjelman, jonka tavoitteena on YK: ja nyt se on toteutunut.

siten, YK, kautta UNITAR, virasto koulutus- ja tutkimuslaitos, juuri solmittiin RACE, Yhdistyneiden Kansakuntien Genevessä luominen International Centre for Leadership ja viranomaisten (CIFAL) erikoistunut tieliikenneturvallisuuden. Espanja tulee näin koulutuskeskuksen tieliikenneturvallisuuden maailmanlaajuisesti. Tämän aloitteen, RACE saataville kehitysmaissa tietonsa ja kokemuksensa kouluttamiseksi teknikot, jotta nämä toteuttavat heidän kokemuksensa Espanjassa ratkaisemiseksi ja pysäyttää ongelma onnettomuuksien maansa. Allekirjoitustilaisuus osallistuivat YK: n apulaispääsihteeri General, Nikhil Seth, ja presidentti RACE, Carmelo Sanz Espanjan YK-suurlähettiläs, Cristóbal González Aller. "Perustamalla tämän koulutuskeskuksen YK, sanoi presidentti rodun, työn viime vuosina tien ehkäisyyn Espanjassa (muista, että viime vuosikymmenen aikana ovat vähentäneet liikenneonnettomuudet kirjataan maamme 60%). Eteenpäin auttaakseen muita maita recudir liikenneonnettomuuksia".

tässä Koulutuskeskus YK, Hoitaa RACE, laajan ohjelman liikenneturvallisuuden pidetään saadakseen jonkin verran asiantuntija käsittely sekä tieliikenneturvallisuuden käymällä jatko kurssi, yhteistyössä yliopiston kanssa Alcala de Henares. Näin ammattilaiset voivat laajentaa osaamistaan ​​eri alueilla ennaltaehkäisyä ja.

Kurssit on suunniteltu alkavan huhtikuussa 2018 jokainen kestää noin 4 viikon ajan (300 tuntia koulutusta). RACE odottaa vuosittain juhlia neljän vuoden vastaavaa muodostaa noin 100 henkilöä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Autokoulut: RACE ja NCEA yhdessä parantaakseen kouluttaa nuoria

DGT aikoo muuttaa politiikkaansa tutka korkea onnettomuuksien määrä, oletko varma?