Volkswagen T-Roc: Den nye VW SUV kommer senere i år

2018 VW T-Roc nedtellingen til den nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtellingen til den nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtellingen til den nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtellingen til den nye tyske SUV

Mine damer og herrer, alle dere, det nye Volkswagen T-Roc. For nå, den nye kompakte SUV Volkswagen Cabrio vil ikke bli som prototypen vi møttes på Geneva Motor Show 2014; produksjonsmodellen vil ha en praktisk femdørs kroppen og opprettholde navnet som ble gitt ut, som minner om Tiguan og Touareg, ledsaget av en variant av engelske ordet "stein", å innpode i terrenget og crossover karakter.

Produsert i den portugisiske anlegget Setubal på En gruppe plattform MQB, den Volkswagen T-Roc treffe markedet sent november, først med fem motorer, tre bensin 1.0, 1.5 og 2.0 med krefter 115, 150 og 190 hk. For sin del, diesel, område skal omfatte 1,6 og 2,0 TDI enhetene 115 og 150 hk. Som vanlig i mark, ingen mangel på det totale tilbudet utstyrt varianter 4MOTION og dual clutch DSG sju hastigheter.

ansvarlig for Volkswagen insistere på at nye VW T-Roc Dette er ikke et derivat eller en Golf "bror" minste Tiguan, men et nytt konsept med eget designspråk og kropps stil. deres dimensjoner er veldig ligner på Golf, med en 4,23 m lengde, en bredde 1,82 m og høyde av 1,54 m, det vil si en litt kortere, men bredere og høyere enn en Golf. Så, kunngjør en trunk 400 liter og en bemerkelsesverdig grad av beboelighet.

Vi har hatt muligheten til å gjøre en kort prøvekjøring med bensin variant 3 sylinder 1.5 TSI. Ytelsen er fantastisk og er veldig rask, enkel og morsom å kjøre.

Volkswagen T-Roc: interior

den inne VW T-Roc bryter med tradisjon og legger konkrete dekorasjoner i lyse farger, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Nemlig, legger en "klynge" digital som kjennetegnet element, tar du gitt TFT stor skjerm.

den flere reisende "tilkoblet" vil nyte VW ombord på T-Roc. Gjennom sin flytende konsoll Mirror Link Interface og service "WiFi hotspot", Tilkoblingsmuligheter er flere brukere hvis de har installert på smartphones den Apple og Android-programmer carplay Auto.

Du kan også være interessert

- Spesial ALL SUV markedet: testing, real forbruk ...

- Nye Volkswagen Polo, innen utgangen av 2017

- Alle nye planer og fremtiden for Volkswagen personbiler