Hyvästit lupa tarvitaan ajaa taksit

Hyvästit lupa tarvitaan ajaa taksit

lisäksi olemassa vain Espanjassa, BTP lupa sallitaan ajo ajoneuvoja, joka voidaan ajaa muihin luokkiin johon kuuluu jo Euroopan lisenssin, joten poisto on muun DGT, täysin perusteltua.

Nykyisen luvan BTP lupa ajaa 'prioriteetti ajoneuvoja ajettaessa hälytysajoneuvojen joka Büsing tehdessään koululaisia ​​ja käytettäville ajoneuvoille matkustajaliikenteen palvelujen tämänkaltaisissa kaikki joiden suurin sallittu paino on enintään 3500 kg: n kappale paikkojen lukumäärä, mukaan lukien kuljettaja, enintään yhdeksän'. tähän sisältyy taksit, ambulanssit, arvokuljetusajoneuvoissa ja microbuses ja pakettiautojen armeijan ja arvostelut.

Siten, alkaen ensimmäisenä päivänä 2016, Haltijat tämän luvan voi ajaa näitä ajoneuvoja normaalisti. Siihen mennessä kun he joutuvat uudistaa luvan B ei enää sisällyttää BTP mainita. Siihen asti, heidän ei tarvitse tehdä mitään muodollisuuksia.

Päätös poistaa BTP heijastuu asetusten Drivers jälkeen julkaistu virallisessa lehdessä kuninkaan asetukseksi on hyväksyttävä ennen 31. joulukuuta. Kuninkaan asetuksella sisällytetään EU: n direktiivin yhtenäistä eurooppalaista ajokorttia.

Mukaan DGT, Uudistuksen on vielä kesken, lausuntoa odotettaessa valtioneuvosto.