Autoissa, joissa on paras “takana” 2016

Palkata parhaat aasit 2016Palkata parhaat aasit 2016Palkata parhaat aasit 2016Palkata parhaat aasit 2016

takana autojen yleensä houkutella paljon huomiota, varsinkin kun puhumme urheilua tai superautoista malleja. Antelias spoilerit ja diffuusorit ovat hienoa työtä virtaviivaisen ilmeen, joka aiheuttaa outoja kuvioita ja elementtejä tyypillisempiä kilpa-auto. Keräämme joitakin parhaista "aasit" tänä vuonna.

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R on 2,0 bensiinimoottori i-VTEC 310 hv voima, kiihtyy 0-100 km / h 5,7 sekunnissa. Se on yksi autoista nopeammin vakiona etuveto markkinoilla. Selässä ovat sen vaikuttava spoileri ja diffuusorin lähtevät neljä poistoaukkoa.

Aston Martin Vanquish Zagaton

Aston Martin Vanquish Zagaton

Bensiinimoottorin Aston Martin Vanquish V12 Zagaton on kuusi litraa 591 CV, todellinen peto kiihtyy 0-100 km / h 3,5 sekunnissa. Puolustustaan ​​esittää osaa musta hame ympärillä auton takavalot ja pyöristetty muoto ja LED-tekniikalla, kuten tapauksessa Aston Martin Vulcan.

Ferrari 458 MM Speciale

Ferrari 458 MM Speciale

Ferrari 458 MM Speciale V8-bensiinimoottori käytetään vapaasti hengittävä 4,5 605 CV, block kahdeksan sylinterinen V tehokkain koskaan luotu Italian yritys. Italian superauto merkitsee kiihtyvyys 0-100 km / h kolmessa sekunnissa. Estetiikkaa tämän eksklusiivisen laite pysyy uskollisena linjat "Cavallino sarjassa, mutta urheilullisempi yhteyttä, jos mahdollista.

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX on upea auto hybridi propulsiojärjestelmässä, jossa yhdistyvät 507 hv sen lämpö lohko V6 Twin Turbo ja valtaa heidän kolme sähkömoottorit (Yksi 47,6 hv ja kaksi 36,7 hv kukin). Huolimatta sen uskomattoman suorituskyvyn, yleinen esteettinen ei ole kaikkein aggressiivinen markkinoilla.

Bugatti Kheiron

Bugatti Kheiron

Bugatti Chiron on arvokas korvike Veyron, jolla on sama W16-moottori 8 litraa ja neljä turboahtimet, mutta päivittäminen valta 1500 CV. Ei ihme, että voi nopeuttaa 0-100km / h 2,5 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 420 km / h. Saavuttaa nämä edut, aerodynamiikka on vaatinut monta tuntia työtä, mistä seuraa takaspoileri jonka voit vaihdella ilmanvastuskerroin auton perustuu ajoneuvon nopeutta, vaikka toimii aerofreno kovassa jarrutuksessa.

Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-Type SVR

Urheilu divisioona Jaguar SVR Se on tilattu tekemään hyvää työtä myös Jaguar F-Type SVR, tehokkain alue sen viisi-litrainen V8 ja 575 hv teho. Painekerroin pienenee on saavutettu läpi sisäänvedettävä spoileri tyyppi automaattisesti sitä operoidaan 110 km / h (mallin kanssa coupe runko) ja työskentelee hänen taka hajotin, joista kaksi poistoaukkoa kummallakin puolella.

McLaren 570GT

McLaren 570GT

McLaren on myös paikka tässä luettelossa, kiitos uuden McLaren 570GT. Se on mekaaninen (sama kuin McLaren 570S) bensiini V8 4.0 570 hv, kanssa saada kiihtyy 0-100 km / h 3,4 sekunnissa ja saavuttaa jopa 328 km / h. Sen takana on pyöristetty linjat ja kaksi kromattu pakoputken myyntipisteistä (yksi kummallakin puolella) muodostaa antoivat Huomiota herättävät selässä.

Mercedes-AMG GT R

Mercedes-AMG GT R

Se on lähinnä Mercedes kilpa-auto Mercedes-AMG GT3. Mercedes-AMG GT R käyttää V8-bensiinimoottori 585 CV, outscoring nuorempia sisaruksia GT ja GT S. On selvää, sen siipi, tuuletusaukot ja diffuusorin työskennelleet kuuluvaa paikkaa tätä sisältöä.

ford GT

ford GT

Ford GT on 3.5 V6 bensiinimoottori Twin Turbo EcoBoost 600 hv, Painotusvoima ajon käsittelee sen aktiivinen takaspoileri, Se liikkuu enemmän tai vähemmän tukea maahan.

Lamborghini Centenario

Lamborghini Centenario

Lamborghini Centenario on tehokkain moottori, joka löytyy historiasta italialaisen yrityksen. Puhumme tunnelmallisessa V12 bensiinimoottori 770 CV teho, voima, joka on lähetetty neljä pyörää ja kiihtyy 0-100 km / h 2,8 sekuntia ja huippunopeus 350 km / h. Sen takana on tyypin sisäänvedettävä takaspoileri joka voi tehdä recorriio 150 mm ja kiertää 15 astetta. Yhtyy takana ei hillitty taka hajotin.