Volkswagen Polo GT, The ‘Racingin

Volkswagen Polo GTEstetiikka alkaa olla hieman vanha.Volkswagen Polo GTSuunniteltu mukavaksi: upea taka pääsy.

Urheilulliset istuimet, alumiini insertit ja tiiviste erilaisia ​​iho ohjauspyörässä ja vaihdevipu on joitakin elementtejä esiin sisälle ja antavat Polo GT henkeä enemmän kilpa- kuin muut versiot.

Kuten muualla alue, vakio-ominaisuuksia, jotka ovat normaalisti käytettävissä: sähköiset ikkunannostimet, keskuslukitus, ABS, ilmastollisista tai sumuvalot ovat mukana myös uudet versiot. Body kokoonpanot ovat kolmen ja viiden ovea.Tehokkain Polo GT ratsastaa potkurin TDI diesel 130 hv ja antaa vääntömomentin 31 mkg. Tällä moottorilla, Polo GT on huippunopeus on 206 km / h ja saavuttaa kiihtyvyys 0-100 km / h 9,3 sekunnissa.Nämä ovat hinnat uuden GT-alue:Polo GT 75 hv: 13820 euroaPolo GT 100 hv: 14800 euroaPolo GT TDI 75 hv: 15520 euroaPolo GT TDI 100 hv: 16400 euroaPolo GT TDI 130 hv: 18800 euroaAiemmin tänä vuonna, Volkswagen esitteli pitkä Phaeton, no, nyt alue ylellisin malli saksalaisen saa uuden elementin: neliveto 4Motion liittyy mekaaniseen 3.2 V6 241 hv sekä lyhyellä elimen pitkään.

Tämän lisäksi kaikki moottorit Phaeton ja yhdistettävän veto, jonka tärkein etu on mahdollisuus vaihtelun toimitus väännön ja tehokkuuden akselit riippuen ehdoista pito kaikki ilman että kuljettajan tarvitsee puuttua. 4motion järjestelmä ei estä Phaeton jatka ajoa tärkeitä elektronisia elementtejä kuten ESP (ajonvakautusjärjestelmä), MSR (Ajoitussäädin moottori vetää), EDS (sähköinen tasauspyörästön lukitus), EBV (kontrolli voimajakautumaa jarrutus) tai HPS (vahvistaminen jarrutus paine).

Hinta Phaeton V6 pitkä (viisi paikkaa) kaikki neliveto on 75640 euroa, kun taas nelipaikkainen kasvanut vain sen hinta on 85090 euroa.