Kuinka paljon ylläpitoa myydyin autoja?

Kuinka paljon ylläpitoa myydyin autoja?

On aika, että monet kuljettajat pelkäävät. Käydä kaupassa auton korjaaminen Voit luoda epävarmuutta ja pelkoa maksujen koska käyttäjä ei yleensä tiedä hintaa ... ja se on yleensä ole halpaa. Riippuen mallista ja -Employee tai itsenäisesti työpaja hintaerot voivat olla surkea. Tutkimus järjestön kuluttajien ja käyttäjien (OCU) on tutkinut kuinka paljon se maksaa säilyttää ja korjata 28 myydyin malleja Espanja: ensimmäinen 100000km menoa vajaat 1000 euroa virallisessa työpajassa.

Järjestö kuluttajien ja käyttäjien (OCU) on tehnyt tutkimuksen, jossa lähtökohtana on 28 automallien myyty Espanjassa enemmän. Koska tämä, olemme analysoineet kustannuksia huolto ja korjaus ottaen huomioon tekijät, kuten työpaja on virallinen, työvoimakustannusten tai tarvittavaa aikaa kunkin prosessin. Joten määrä säännöllisten tarkistusten tarvitset autoa vaihtelee tuotemerkin; Esimerkiksi ylitti 100000 km suositus vaihtelee kolmesta kuuteen käyntejä työpajassa.

28 myydyin autoja EspanjassaOn selvää, että lopullinen hinta riippuu käytetyistä tunneista korjaus-, työ- ja osien kustannuksia. Meidän on myös pidettävä mielessä, että halpa voi olla kallista: toteutettava workshop jotkut low-end autoja voi maksaa enemmän korjata kalliimpia. Tutkimuksen mukaan OCU Dacia Duster ylläpitää 1,5 CRDI maksaa enemmän kuin mikään muu maastoauto opiskella; ensimmäisten 100000km, Dacia viettää yhdeksän tuntia työpajassa ja BMW 3-sarjan 320 D ED, kuten pari.

Analyysissa todetaan, että keskihinta kaikki suositeltavat tarkistukset edellä mainitun etäisyyden on 978 euroa, kun se käyttää virallista työpajoja. Olokertojen jokaisessa tarkistamiseen on yksi tunti ja kymmenen minuuttia, kun keskihinta tunti työvoiman 69 euroa. OCU täysin muistuttaa, että kuljettajat voivat vapaasti valita, missä säilyttää ja korjata autoa takuuaika merkistä riippumatta. Hintaero virallisten ja epävirallisten työpajat ovat suuria: valitse yksi jälkimmäinen voi olla suuria säästöjä, eikä turhaan kun työ on keskimäärin 36% halvempia.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

- Auton työpaja: kallein erittelyt

- Mileuristas vähemmän autoja mennä kauppaan